345000 посетители месечно
516 купувачите се на сајтот сега
109 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Strumica профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

 • Тип
  Продажба воспоставени деловни
 • Активност:
  Работи
 • Тип
  Сопственикот
MK672383
03.04.2021 на 14:26   Провери релевантноста: 03.04.2021

Бизнис опис

Оригинален јазик на овој текст: Български
Преведете на Македонски

Организационна форма: Ltd.
Продавам 40% от дяловете (може и 100%) на фирма с лиценз от държавата за отглеждане на канабис без ограничение на% CBD и THC. Фирмата има оборудван обект с всичко необходимо за отглеждане, включително и външни високотехнологични оранжерии с охладителни и вентилационни системи и системи за затъмняване. Фирмата работи от 2 години.
Цената за 40% от дяловете е 1278000 евро, може договаряне.
Вашият статус: Собственик.

 • бизнис функции:
  • Со материјални средства
 • Единици:
  Оперативен бизнис, Персонал, Објекти (згради), Земјиште, Паркинг, Материјални средства, Други средства

Географија и локација

 • Градот:
 • карактеристики локација:
  • Надвор од градот
  • Од страна на вода
  • Од страна на реката

Услови за трансакција

 • Цена:
  US$ 1 372 000
 • Временска рамка за договорот:
  Итна

Корпоративни прашања

 • Број на сопственици:
  1

Карактеристики на објекти (згради)

 • Тип:
  Посебна зграда

земјиште карактеристики

 • Врски и важни карактеристики:
  • Со електрична енергија
  • Со начините на пристап
  • Со вода

Карактеристики на материјални средства

 • Материјални и обртни средства во цената на поставување:
  • Опрема
  • Пописи
  • Мебел
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.