345000 посетители месечно
584 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Цени и услуги

Брзи бизнис продажба

Сервис
Вклучува
Цена
Маркетинг објавување

Испраќање на огласот за купувачите вклучени во базата на податоци

Листата на рекламата во меѓународниот оглас база на податоци (за 6 месеци во 239+ земји низ целиот свет)

Листата на огласи на други веб-сајтови (Avito ", од рака на рака")

БЕСПЛАТНО *

Можете да оставате трага листа за бесплатно, но со ограничена функционалност.

Цената на полн обем објавување зависи од цената и од видот на средството.

Прецизирај бизнис вреднување

Сервис
Вклучува
Цена
Онлајн бизниси вреднување

Инстант бизнис вреднување од страна на бенчмаркинг против регионалната цени прашува за слични бизниси

БЕСПЛАТНО
Постигнување на професионална проценител

Испраќање на вашето барање со сите потребни проценители и добивање на нивните специфични понуди

БЕСПЛАТНО

Постигнување на добар брокер (адвокат, проценител и други експерти)

Сервис
Вклучува
Цена
Сурфање брокер и експерт директориум

Пристап до детални информации и осврти за брокери и експерти

БЕСПЛАТНО
Постигнување на професионална брокер или експерт

Испраќање на Вашето барање за сите брокери и експерти и добивање на нивните специфични понуди

БЕСПЛАТНО
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: