345000 посетители месечно
520 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (0)
 • Оперативен бизниси (4)
 • Продажба 0
 • Изнајмување 0

Продажба | Производства на земјоделски производи For Sale Во Северна Македонија

купи | Company licensed to grow cannabis in Macedonia | MK672383
US$ 1 390 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Strumica

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

W
US$ 181 500

Working business - greenhouse

Struma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Бизнис за производство на печурки плевротус | GR143164
US$ 443 000

Бизнис за производство на печурки плевротус

Nea Santa

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
купи | Готов бизнис во Србија. Живина/Фарма за јајца | RS748235
US$ 383 318

Готов бизнис во Србија. Живина/Фарма за јајца

Boljevci

Со приватни влезот, Со начините на пристап, Од страна на реката
T
US$ 57 900

Terrain with greenhouses for color corrosion

Pazardzhik

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
M
US$ 361 000

Maria Mixailidou Fish Farm

Nea Karvali

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Работна фарма за крави | BG691766
US$ 605 000

Работна фарма за крави

Asenovgrad

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
P
US$ 21 571 516

Profitable Exclusive Dairy Farm Business

Bucharest

Micro (мали) бизнис, Активен, Ефтин
О
US$ 1 200 000

Онлајн бизнис со семе од канабис

Bucharest

Micro (мали) бизнис, Слободен, Ефтин
С
US$ 3 117 084

Специјализиран расадник за производство на садници од орев во заштитени подрачја

Bucharest

Активен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 1 210 000

Agribusiness in Bulgaria

Burgas

Слободен, Постоечките, Ефтин
Ф
US$ 540 000 - US$ 820 000

Фарма

Altamura

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
А
US$ 880 000 - US$ 1 320 000

Агробизнес, земеделско стопанство в област Добрич

Karapelit

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
5
US$ 693 000

50% of the existing business - intensive gardening

Uzhgorod

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
Ф
US$ 91 700

Фабрика за слатки и овоштарник со сливи

Perechyn

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Јаболков насад со жетва | UA410465
US$ 2 200

Јаболков насад со жетва

Chernivtsi

Слободен, Постоечките, Ефтин
купи | Operating greenhouse business | UA613286
US$ 60 300

Operating greenhouse business

Stryi

Надвор од градот, Стариот бизнис, Пензионирање
купи | Greenhouse | UA521651
US$ 3 300

Greenhouse

Stryi

Без или со минимални инвестиции, Најдобрите, Успешна
G
US$ 22 000 - US$ 32 500

Growing green hydroponics

Lviv

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
G
US$ 50 000 - US$ 74 000

Grape plantation and Plum Garden (South)

Basarabeasca

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
H
US$ 4 579 269

Horticulture

Zajezierze

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Agro-business | MD545265
US$ 1 414 000

Agro-business

Chisinau

Постоечките, Слободен, Ефтин
G
US$ 563 984

Grape Plantation, lake, Cherry Orchard

Chisinau

Постоечките, Посредник, Ефтин
G
US$ 259 000

Greenhouse

Chisinau

Е-пошта консултации, Во селата, Со вода
купи | Земјоделски бизнис | UA493492
US$ 3 247 000

Земјоделски бизнис

Horodok

Планирање на инвестиции, Стариот бизнис, Мебел
купи | Orchard | MD667312
US$ 339 000

Orchard

Anenii Noi

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
H
US$ 592 318

Hair walnut garden

Katowice

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
G
US$ 120 035

Garden 30 hectares. Apple, plum, cherry

Camenca

Постоечките, Со материјални средства, Посредник
B
US$ 846 169

Buy vineyards, Swietokrzyskie

Kielce

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Р
US$ 49 775

Рибарска фарма со размножување салмониди

Koniecpol

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Р
US$ 398 197

Рибарска фарма

Pągów

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Земјоделско земјиште 90 ha + PV систем 1 mW (+0,6 mW) | IT153999
US$ 6 471 455

Земјоделско земјиште 90 ha + PV систем 1 mW (+0,6 mW)

Terni

Рентабилно, Најдобрите, Интересно
купи | Agribusiness - greenhouse 500 sq m | UA936586
US$ 199 500

Agribusiness - greenhouse 500 sq m

Bilyn

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
H
US$ 3 559 300

Horse breeding farm

Rome

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
F
US$ 257 000

Farm in Odessa region, grape production

Ovidiopol

Надвор од градот, Од страна на вода, На автопат

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци