345000 посетители месечно
534 купувачите се на сајтот сега
85 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Skopje профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Skopje
 • Оперативен бизниси (1)

Продажба | Оперативен бизниси For Sale Во Skopje

$1 490 000 - $2 240 000

Metallurgical Company (lead and his glory)

Skopje

9800 m 2 plot of land production premises:-smelter-Refinery workshop-finished products warehouse-a warehouse for raw materials. The complete set of the smelter and rafinirovochnogo oborudovaija for the...

Стариот бизнис, Обука и консултации, Пописи

Брзи загарантирана продажба на вашиот бизнис

Ние не наплаќаат било која провизија или интерес. Ние гарантираме брзо пребарување за купувачи. Котација на реклами е бесплатен.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Skopje?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднесете понуда“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните прашалникот во детали.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Skopje?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови: