345000 посетители месечно
525 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (0)
 • Оперативен бизниси (4)
 • Продажба 0
 • Изнајмување 0

Продажба | Растителни бизниси For Sale Во Северна Македонија

купи | Company licensed to grow cannabis in Macedonia | MK672383
US$ 1 390 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Strumica

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

W
US$ 181 500

Working business - greenhouse

Struma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Бизнис за производство на печурки плевротус | GR143164
US$ 443 000

Бизнис за производство на печурки плевротус

Nea Santa

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
A
US$ 1 210 000

Agribusiness in Bulgaria

Burgas

Слободен, Постоечките, Ефтин
А
US$ 880 000 - US$ 1 320 000

Агробизнес, земеделско стопанство в област Добрич

Karapelit

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
5
US$ 693 000

50% of the existing business - intensive gardening

Uzhgorod

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Operating greenhouse business | UA613286
US$ 60 300

Operating greenhouse business

Stryi

Надвор од градот, Стариот бизнис, Пензионирање
купи | Greenhouse | UA521651
US$ 3 300

Greenhouse

Stryi

Без или со минимални инвестиции, Најдобрите, Успешна
G
US$ 22 000 - US$ 32 500

Growing green hydroponics

Lviv

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Agro-business | MD545265
US$ 1 414 000

Agro-business

Chisinau

Постоечките, Слободен, Ефтин
G
US$ 259 000

Greenhouse

Chisinau

Е-пошта консултации, Во селата, Со вода
купи | Orchard | MD667312
US$ 339 000

Orchard

Anenii Noi

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Земјоделско земјиште 90 ha + PV систем 1 mW (+0,6 mW) | IT153999
US$ 6 471 455

Земјоделско земјиште 90 ha + PV систем 1 mW (+0,6 mW)

Terni

Рентабилно, Најдобрите, Интересно
купи | Agribusiness - greenhouse 500 sq m | UA936586
US$ 199 500

Agribusiness - greenhouse 500 sq m

Bilyn

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 23 000

Agricultural enterprise

Ozeryany

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Агро овочеве фермерське господарство | UA127917
US$ 20 451

Агро овочеве фермерське господарство

Shatsk

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Farm | BY661887
US$ 58 757

Farm

Malaryta

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Production of oyster mushrooms | BY189177
US$ 195 000

Production of oyster mushrooms

Znamenka

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Farming in the Brest region | BY737011
US$ 1 948 259

Farming in the Brest region

Brest

Слободен, Постоечките, Ефтин
купи | Âgodnuû farm | UA841951
US$ 168 000

Âgodnuû farm

Martynivka

Ефтин, Со вода, Возила
купи | Лабораторија за микроразмножување на растенијата | BY071129
US$ 2 637 287

Лабораторија за микроразмножување на растенијата

Kobryn

Со електрична енергија, Телефонска консултација, Студии
С
US$ 274 000

Стаклена градина (малина)

Kamianiec

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Земјоделско претпријатие | BY410996
US$ 320 071

Земјоделско претпријатие

Kamianiec

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
L
US$ 5 200

LLC (pigeon, asparagus)

Vilshanka

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
A
US$ 383 000

Apple Orchard

Pinsk

Организациска помош, Обука и консултации, Од страна на вода
A
US$ 169 000

Apple Orchard

Pinsk

Без или со минимални инвестиции, Посредник, Ефтин
О
US$ 34 842

Одгледување во затворен простор на коноп, cbd, Aeroponics

Łapy

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
А
US$ 325 000

Агро предприятие

Novaky

Стариот бизнис, Постоечките, Без или со минимални инвестиции
B
US$ 42 000 - US$ 63 000

Berry Farm

Pomichna

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, Релокација
A
US$ 1 525 000

Agroprepriye Kherson region, 1300 ha

Kherson

Постоечките, Слободен, Ефтин
купи | Berry farm. Raspberry. Lease rights | UA130591
US$ 2 500

Berry farm. Raspberry. Lease rights

Makariv

Без или со минимални инвестиции, Слободен, На автопат
T
US$ 730 000 - US$ 1 100 000

Teplichno industrial complex 30 km from Kiev

Kalynivka

Со материјални средства, Слободен, Во селата
купи | Greenhouse complex for growing vegetables and berries | UA494961
US$ 105 000 - US$ 157 000

Greenhouse complex for growing vegetables and berries

Kaharlyk

Со материјални средства, Маркетинг концепт / Предлози, Големи acqusition клиентите
G
US$ 622 183

Grain purchase facilities

Bydgoszcz

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
G
US$ 409 029

Greenhouse enterprise on growing berries

Kiev

Постоечките, Со материјални средства, Привремено / Сезонски

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци