345000 посетители месечно
562 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Blatec профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Blatec
 • Оперативен бизниси (1)

Продажба | Оперативен бизниси For Sale Во Blatec

купи | Компанија за пилани | MK107886
US$ 600 000 - US$ 910 000

Компанија за пилани

Blatec

Опрема, Стариот бизнис, Постоечките

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >
Д
US$ 39 500 - US$ 59 500

Деловна продажба на ѕидни и подни облоги

Blagoevgrad

Итно, Пензионирање, Во центар
Р
US$ 5 000

Работен бизнис за женска облека

Blagoevgrad

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
C
US$ 57 900

Company-Radio Transmitters, audio amplifiers

Blagoevgrad

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
D
US$ 1 003 000

Developed Business

Blagoevgrad

Мал бизнис, Без или со минимални инвестиции, Надвор од градот
W
US$ 181 500

Working business - greenhouse

Struma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Куќа за гости - хотел, град Сандански | BG654106
US$ 389 000

Куќа за гости - хотел, град Сандански

Sandanski

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
В
US$ 3 100

Веб-страница за книги

Pernik

Слободен, Постоечките, Ефтин
А
US$ 86 800

Аптеката

Pernik

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Компанија за чистење | BG233654
US$ 12 200

Компанија за чистење

Pernik

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Онлајн продавница за автоделови | BG873361
US$ 19 275

Онлајн продавница за автоделови

Sofia

Рентабилно, Остварување на добивка,, Релокација
купи | Работна онлајн продавница за женска облека | BG935202
US$ 17 700

Работна онлајн продавница за женска облека

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
П
US$ 57 900

Продавница за храна

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Salt Room | BG198974
US$ 34 700

Salt Room

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
О
US$ 127 500

Отворена кујна ресторан за брза храна

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Продавница за хемија и козметика за домаќинство + сајт | BG273379
US$ 4 400

Продавница за хемија и козметика за домаќинство + сајт

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
Р
US$ 112 000

Развиена деловна аптека

Sofia

Од страна на сопственикот (приватни), Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Bakery for sourdough bread from old cultures | BG981367
US$ 19 300

Bakery for sourdough bread from old cultures

Sofia

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Online store for children's clothes with showroom in Sofia | BG955768
US$ 29 000

Online store for children's clothes with showroom in Sofia

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
Б
US$ 240 000

Безбедни био лосиони за органска карта за бизнис

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
O
US$ 20 400

On-line shop women's fashion

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Business Developed - Children's Center - Ring Mall Sofia | BG044866
US$ 17 700

Business Developed - Children's Center - Ring Mall Sofia

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 34 700

Продавница за храна

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
O
US$ 2 500

Online shop for women's fashion

Sofia

Слободен, Постоечките, Ефтин
Р
US$ 22 000 - US$ 33 000

Работна онлајн продавница за врвни костими за капење и долна облека

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Клуб за виртуелна реалност во градот Софија | BG970580
US$ 51 500

Клуб за виртуелна реалност во градот Софија

Dushevski kolibi

Micro (мали) бизнис, Постоечките, Во јавната зграда
купи | Работна самопослуга | BG642240
US$ 63 700

Работна самопослуга

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Развиена установа во студентски град | BG740303
US$ 13 300

Развиена установа во студентски град

Sofia

Постоечките, Пописи, Во станбена површина
Р
US$ 220 000 - US$ 330 000

Ресторан во Софија спроти хотел Маринела во зградаБРЦ

Sofia

Пензионирање, Центар, Во деловниот центар
купи | Developed Business in a pub | BG283028
US$ 29 000

Developed Business in a pub

Sofia

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
В
US$ 235 - US$ 350

Веб-страница базирана на маркетинг агенција

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
О
US$ 145 000

Опремен развиен салон за убавина

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
H
US$ 29 000

Hosting and giving virtual and physical server

Sofia

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Развиена продавница за миленичиња и чешлање | BG737094
US$ 27 800

Развиена продавница за миленичиња и чешлање

Sofia

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Construction Shop (Hardware) | BG916606
US$ 7 710

Construction Shop (Hardware)

Sofia

Постоечките, Ефтин, Мебел

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци