345000 посетители месечно
525 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (0)
 • Оперативен бизниси (4)
 • Продажба 0
 • Изнајмување 0

Продажба | Земјоделство For Sale Во Северна Македонија

Вклучувајќи: агробизнис | земјоделство и сроден бизнис

купи | Company licensed to grow cannabis in Macedonia | MK672383
US$ 1 390 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Strumica

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

W
US$ 181 500

Working business - greenhouse

Struma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Бизнис за производство на печурки плевротус | GR143164
US$ 443 000

Бизнис за производство на печурки плевротус

Nea Santa

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
купи | Готов бизнис во Србија. Живина/Фарма за јајца | RS748235
US$ 383 318

Готов бизнис во Србија. Живина/Фарма за јајца

Boljevci

Со приватни влезот, Со начините на пристап, Од страна на реката
P
US$ 130 967

Production of sunflower oil

Gromshin

Стариот бизнис, Со материјални средства, Посредник
T
US$ 57 900

Terrain with greenhouses for color corrosion

Pazardzhik

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
G
US$ 3 950 000 - US$ 5 950 000

Granary and 10,000 acres of land

Pazardzhik

Со материјални средства, Постоечките, На автопат
M
US$ 361 000

Maria Mixailidou Fish Farm

Nea Karvali

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Работна фарма за крави | BG691766
US$ 605 000

Работна фарма за крави

Asenovgrad

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Cheese factory in Bulgaria | BG292286
US$ 870 000 - US$ 1 310 000

Cheese factory in Bulgaria

Parvomay

Со материјални средства, Од страна на сопственикот (приватни), Постоечките
Р
US$ 298 000

Работна валјак мелница за производство на брашно

Parvomay

Со приватни влезот, Стариот бизнис, Наместен
G
US$ 3 000 000 - US$ 4 550 000

Greenhouse complex

Popovo

Нето, Постоечките, Ефтин
Р
US$ 1 388 000

Работен агробизнис

Topolchane

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
С
US$ 3 117 084

Специјализиран расадник за производство на садници од орев во заштитени подрачја

Bucharest

Активен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
О
US$ 1 200 000

Онлајн бизнис со семе од канабис

Bucharest

Micro (мали) бизнис, Слободен, Ефтин
P
US$ 21 571 516

Profitable Exclusive Dairy Farm Business

Bucharest

Micro (мали) бизнис, Активен, Ефтин
купи | Стопанство с къща, оранжерии и земеделска земя | BG822593
US$ 305 000

Стопанство с къща, оранжерии и земеделска земя

Lovsko

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
F
US$ 116 000

Farm with two thors of buildings

Kubrat

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, Смртта на сопственикот
A
US$ 1 210 000

Agribusiness in Bulgaria

Burgas

Слободен, Постоечките, Ефтин
Ф
US$ 540 000 - US$ 820 000

Фарма

Altamura

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
А
US$ 880 000 - US$ 1 320 000

Агробизнес, земеделско стопанство в област Добрич

Karapelit

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
А
US$ 1 652 164

Алкохолна дестилерија во Бугарија

Varna

Надвор од градот, Стариот бизнис, Посредник
З
US$ 1 370 000

Земјоделска компанија

Benkovski

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Агротуризам | IT174808
US$ 1 823 000

Агротуризам

Maida

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
купи | Еко ферма зелений туризм | UA569083
US$ 422 663

Еко ферма зелений туризм

Tyachiv

Надвор од градот, Без или со минимални инвестиции, Близу до шумата
купи | Farming-Sywarvarnya | UA250333
US$ 13 400

Farming-Sywarvarnya

Khust

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
F
US$ 0

Farm + barge wines (life + forest + land + house) Don Mills

Odobești

Профитабилен, Потребни инвестиции, Невообичаени
купи | Agroindustrial company profile | UA050270
US$ 50 000 - US$ 270 000

Agroindustrial company profile

Irshava

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
O
US$ 295 000

Operating enterprise (freezing of berries, mushrooms)

Kushnytsya

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
5
US$ 693 000

50% of the existing business - intensive gardening

Uzhgorod

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
Ф
US$ 91 700

Фабрика за слатки и овоштарник со сливи

Perechyn

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
F
US$ 2 912 155

Farmhouse

Salerno

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Јаболков насад со жетва | UA410465
US$ 2 200

Јаболков насад со жетва

Chernivtsi

Слободен, Постоечките, Ефтин
купи | Operating greenhouse business | UA613286
US$ 60 300

Operating greenhouse business

Stryi

Надвор од градот, Стариот бизнис, Пензионирање
купи | Greenhouse | UA521651
US$ 3 300

Greenhouse

Stryi

Без или со минимални инвестиции, Најдобрите, Успешна

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци