345000 посетители месечно
546 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Направи вистинскиот избор на специјалист

Дали сакате да го продаде вашиот бизнис брзо и профитабилно, но да се чувствувате дека имате ниту власта нема време или посебни знаења за да пребарувате за купувачот себе?

Излезот е толку едноставно како што - ги користат услугите на професионалци!

Постојат само два начина да го изберете точниот специјалист.

Првиот начин - уморителен

Го отфрлаш сите други работи и пребарувате преку различни брокер и стручни профили кои котираат на веб-страница.

Губете време на стотици телефонски повици да се зборува за нив лично или само да дознаете цената на услугите кои сте заинтересирани.

Одберете го саканиот еден речиси по случаен избор и да почне да работи со него.

Сепак, не постои гаранција дека ќе го достигнете профилот во директориумот на професионалните ви треба - вие едноставно не можат да имаат доволно трпение и време за да го разгледа целиот директориум.

Вториот начин - рационално и правилно

Само оставете бесплатна експертска селекција барање и да добијат одредени понуди од заинтересирани експерти.

Чекор 1. Остави бесплатна експертска селекција барање.

Тоа ќе биде испратено автоматски на сите брокери и експерти чии услуги ги исполнуваат вашите критериуми најдобрите. Ќе добиете одговори од заинтересираните експерти со понуда за своите услуги.

Чекор 2. Преглед внимателно примените понуди.

Изберете 2 или 3 најдобрите костуми експерти од листата на понуди, фокусирајќи се на нивниот рејтинг и цената.

Чекор 3. Испита профили на експерти ви се допадна.

Посвети посебно внимание на нивното искуство и рецензии (особено негативни).

Чекор 4. Направете свесен избор.

Вашиот совршен експерт е веќе
чекање за вашето барање за Business Asset Exchange!

Се создаде барање

Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: