345000 посетители месечно
525 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Strumica профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Strumica
 • Оперативен бизниси
 • Продажба 0
 • Изнајмување 0

Продажба | Оперативен бизниси For Sale Во Strumica

купи | Company licensed to grow cannabis in Macedonia | MK672383
US$ 1 390 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Strumica

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

купи | Компанија за пилани | MK107886
US$ 600 000 - US$ 910 000

Компанија за пилани

Blatec

Опрема, Стариот бизнис, Постоечките
W
US$ 181 500

Working business - greenhouse

Struma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Бизнис за производство на печурки плевротус | GR143164
US$ 443 000

Бизнис за производство на печурки плевротус

Nea Santa

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
купи | Куќа за гости - хотел, град Сандански | BG654106
US$ 389 000

Куќа за гости - хотел, град Сандански

Sandanski

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
Д
US$ 39 500 - US$ 59 500

Деловна продажба на ѕидни и подни облоги

Blagoevgrad

Итно, Пензионирање, Во центар
Р
US$ 5 000

Работен бизнис за женска облека

Blagoevgrad

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
D
US$ 1 003 000

Developed Business

Blagoevgrad

Мал бизнис, Без или со минимални инвестиции, Надвор од градот
C
US$ 57 900

Company-Radio Transmitters, audio amplifiers

Blagoevgrad

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Продавница за храна | GR845608
US$ 19 500

Продавница за храна

Thessaloniki

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Haymaker -café- mini market | GR068640
US$ 33 600

Haymaker -café- mini market

Menemeni

Постоечките, Ефтин, Во станбена површина
P
US$ 860 - US$ 1 290

Percentage or total security company

Thessaloniki

Постоечките, Слободен, Ефтин
B
US$ 47 000 - US$ 70 000

Business Enterprise

Neapoli

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
I
US$ 96 300

Iron-tools-kinds of kigaleria-oik. use

Thessaloniki

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Business Cafe - Bougatsa | GR742135
US$ 27 200

Business Cafe - Bougatsa

Thessaloniki

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, Во станбена површина
купи | Pizzeria | GR148735
US$ 26 100

Pizzeria

Thessaloniki

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Business sports cafe | GR719529
US$ 26 000 - US$ 39 000

Business sports cafe

Thessaloniki

Во преполното место, На пазарот, Центар
купи | Продавница за парфеми (во функција) | GR290374
US$ 22 700

Продавница за парфеми (во функција)

Thessaloniki

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Работен објект во центарот на градот Банско | BG915488
US$ 342 000

Работен објект во центарот на градот Банско

Bansko

Со материјални средства, Со електрична енергија, Со вода
купи | Coffee shop in Sofia Bansko | BG341190
US$ 46 300

Coffee shop in Sofia Bansko

Bansko

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци