345000 посетители месечно
553 купувачите се на сајтот сега
120 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Macedonia (FYROM)
 • Macedonia (FYROM) (2)
 • Оперативен бизниси (2)

Продажба | Оперативен бизниси For Sale Во Macedonia (FYROM)

$315 000

Digital Marketing

We are an American company with established experience and market in the United States in the field of Digital marketing. We are ready to lend a hand to businesses in the same field and with the ambition to...

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
$1 530 000 - $2 300 000

Metallurgical Company (lead and his glory)

9800 m 2 plot of land production premises:-smelter-Refinery workshop-finished products warehouse-a warehouse for raw materials. The complete set of the smelter and rafinirovochnogo oborudovaija for the...

Стариот бизнис, Обука и консултации, Пописи
$1 520 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Organizational form: Ltd. I sell 40% of the shares (maybe 100%) state licence to grow cannabis without restriction of% CBD and THC. The company has an equipped site with everything you need for...

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брзи загарантирана продажба на вашиот бизнис

Ние не наплаќаат било која провизија или интерес. Ние гарантираме брзо пребарување за купувачи. Котација на реклами е бесплатен.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Macedonia (FYROM)?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднесете понуда“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните прашалникот во детали.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Macedonia (FYROM)?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци