345000 посетители месечно
535 купувачите се на сајтот сега
106 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Зошто бизниси се продаваат побрзо тука?

 • Сакате да добиете голем број на примамливи понуди од купувачите?
 • Снежни топки на повици?
 • Планините на e-mail?
Business Asset Exchange е горд на понудата гарантира резултат!

3 силни аргументи ...

Па зошто бизниси се продаваат побрзо за бизнис и со средства од вредност?

Целосно купувачот база на податоци

По котација вашата понуда ќе биде испратена до сите купувачи во нашата база на податоци, заинтересирани за истиот бизнис. Ова значи дека вашата понуда ќе биде анализирана не само од страна на идните посетители на веб страната, туку и од потенцијалните купувачи што се зафатени од нас порано.

Меѓународно ниво

Веб-сајтови за бизнис и средства за размена на Алијансата се популарни во 239+ земји низ целиот свет. Сообраќајот на веб ресурси се постојано расте, и вашиот оглас ќе бидат достапни во секоја од овие земји, кои купувачите им понуди повисока цена од локални бизнисмени во повеќето случаи *.

Листата на други популарни ресурси

По твојот оглас се објавува на бизнис и средства вредност, автоматски се вклучени во други популарни ресурси (како што се "од рака на рака" и Avito), како и. Тоа го прави реклама поефикасно и го зголемува бројот на повици од купувачи.

Брза и загарантирана продажба на вашиот бизнис или имот!

Продажбата е загарантирана

 • Над 100.000 потенцијални купувачи!
 • Домашни и странски посетители
 • Автоматска распределба на вашата реклама со другите популарни сајтови

Направи три лесни чекори

 1. 1
  Создаде листата за бесплатно на сајтот
 2. 2
  Ние брзо ќе се најде купувач.
 3. 3
  Ти плаќаат само најде купувач и да започне да комуницира со него.
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: