345000 посетители месечно
575 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Мапа на сајтот

Разно

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

  • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
  • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

  • Популарна со локални и странски посетители
  • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

  • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
  • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци