345000 посетители месечно
599 купувачите се на сајтот сега
109 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Контакт

На headquartes на Business Asset Exchange се наоѓа во една од светски финансиски центри - Цирих, Швајцарија. Таа е тука, каде што успешно глобалните инвеститори се занимаваат и сигурен банки работат. Основа за successeful работењето на швајцарските компании не е само за добивање профит, но најмногу во сигурен и искрен сервисирање.

Во големите градови на светот ние ги користиме услугите на нашата свои претставници или партнери. Иако локацијата функционира globaly, таа обезбедува максимална грижа на секој поединец регионот и грижа на локалните карактеристики. Без оглед на вашата локација е, ние секогаш ќе се најде начин да се добие во близок контакт со вас.

Седиште:

Business Asset Exchange GmbH

Bahnhofstrasse 54
8001 Цирих, Швајцарија

Детали за

Работни места

Е-пошта:

Време:

Работни дена - 10:00-16:00
Саб Нед - излез

Корисни линкови

Испрати порака

Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: