345000 посетители месечно
548 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

За нас

Ова е меѓународен сојуз на веб-сајтови во областа на продажба и купување на постоечки бизниси, тимови и комерцијални средства. Таа успешно работи во 239+ земји во светот. Нејзините headquarteres се наоѓа во Швајцарија.

Business Asset Exchange е локалниот огранок на Меѓународниот сојуз на онлајн платформи, кои се специјализирани за продажба на деловен имот во 239+ земји низ целиот свет. Клучот на инвеститорите на сите овие портали е Dynamis инвестиции (Швајцарија инвестициски фонд).

Иновативен пристап кон продажба и купување на постоечки бизнис и комерцијални средства направија сајтови популарни и со купувачите и продавачите и со брокери и експерти.

Business Asset Exchange се залага за швајцарски доверливост, независност и целосна доверливост на информациите за брза и профитабилна продажба и купување на средствата.

Клучни факти и бројки

Седиштето

Цирих, Швајцарија

Меѓународна мрежа

239+ земји во светот:
Switzerland, United Kingdom, France, Australia, Italy, Germany, Russian Federation, Brazil, Canada, Spain, India, Netherlands, Mexico, Belgium, Poland, Finland, Greece, South Africa, Singapore, Ireland, New Zealand, Hong Kong, Sweden, Liechtenstein, Czech Republic, Ukraine, Iceland, Hungary, Slovenia, Romania, Slovakia, Argentina, Lithuania, Belarus, Austria, Latvia.

Важни забелешки:

 • прекугранична приказ на локалните реклами на купувачи од другите земји е можно *;
 • оценета повисоки од страна на купувачите во странство.
Целосно купувачот база на податоци (Во светот)

215,000+

Важни забелешки:

 • добивање на нови огласи сигнали веднаш по сродна реклама е наведена;
Сајтови посети (Во светот)

790,000+ месечно

Резултат

Речиси сите потенцијални купувачи во Русија

Создаде листа

Реклами

Огласи во базата на податоци (во светот)

84,000+ огласи

Наведени од страна на сопствениците на бизнис

50 +% на огласи имаат директни контакти на сопственици на бизнис (не се агенти)

До-to-date огласи

Огласи се до-to-date и валидни поради:

 • социјална умереност од страна на самите корисници;
 • место проверка од сајт администрација.
Удобен и заштеда на време

Над 100 + различни филтри за лесна селекција и сортирање на огласи според индивидуалните барања на секој корисник.

На најмногу детални реклама профили (150 + опции).

Нов оглас сигнали

Лесно прилагодување на сигнали за огласи појавување на индивидуалните барања на купувачот

 

Брокери и специјалисти

Брокери и експерти (во светот)

600 + детални профили на брокери и експерти ширум светот

Важни забелешки:

 • профили содржат независни осврти и мислењата на клиенти;
 • директориумот вклучува брокери, правници, проценители и други професионалци може да се потребни.
Профил пати е видено (Во светот)

24,000+ месечно

Паметен избор на специјалисти

Единствени оглас систем за брокер и експерт за избор барање, овозможувајќи им на потребните професионалци да се авто-одговор на барањата на потенцијалните клиенти.

 • значително време и напор заштеда за корисниците и професионалци
Барањата за професионална селекција (светот)

1,000+ барања месечно

6,000+ одговори на професионалци месечно

Сигнали за професионална селекција барања

Авто предупредување за брокери и експерти за нови релевантни барања овозможува на професионалци да ги достават своите предлози веднаш.

Додај профилот директориум
Проценката на бизнисот калкулатор

Бесплатни онлајн вреднување од страна на бенчмаркинг против актуелните регионални цени прашува за слични бизниси

Проценката на бизнисот калкулатор

Мисијата на компанијата

Мисијата на меѓународни учесници сојуз е:

 • да ја води на продажба и купување на воспоставени бизниси, Франшиза и комерцијални средства во Русија на меѓународно ниво, обезбедувајќи нови можности за претприемачи за да се обезбеди брз и профитабилни зделки
 • Обезбедува максимална удобност и функционалност на порталот со гарантиран висок квалитет и up-to-date информации и user-friendly интерфејс
 • Постојано развивање на платформа, проширување на своите функции, за да се зголеми ефикасноста во правење трансакции
 • Business Asset Exchange е еден сеопфатен и ефикасен пристап кон прашањето за купување и продажба на постоечки бизнис и комерцијални средства!
* - А на листата на база на податоци и брокер директориумот се уште се пополнети, информации од локалната сегмент е привремено недостапен за корисниците од другите земји.
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: