345000 посетители месечно
572 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Придобивки

  • Сакате да го продаде вашиот бизнис брзо и профитабилно?
  • Сакате да се добијат нови клиенти?
  • Зачувај вашето време и напор?
Business Asset Exchange е мило да ви понудиме иновативен пристап кон продажба на бизнис!

Само додадете вашиот профил во директориумот и ќе добиете:

Армијата на нови клиенти

Оние на нашиот веб-сајт корисници, кои треба да ги користите услугите, може самостојно да се создаде стручна селекција барања кои автоматски се праќаат на регистрирани брокери и експерти.

И, се разбира, постои огромна количина на бизнисмени бараат преку профили наведени во directoryon нашата веб страница во потрага за експерти и брокери.

Нови добри поволни цени

Добри сообраќај на веб страната и нејзините партнери, како и навремено купувачот алармирање за нови огласи, направи продажба преку Business Asset Exchange најбрзиот и најефикасниот оние.

User-friendly лична сметка

Едноставен и лесен-за-користење веб-сајт функционалност овозможува да се создаде неколку реклами, уредување нив, видите статистика и да одговори на прашањата на купувачите.

Advertence

Целта на веб-сајт за управување е да се направи портал повеќето user-friendly за брокери. Сите предлози и коментари за ресурс операција подобрување се добредојдени.

Специјална понуда!

Дури сега, додека локалните брокер и експерт директориум е комплетно пополнети, може да го додадете вашиот профилот апсолутно БЕСПЛАТНО!

ВНИМАНИЕ: Бројот на слободни регистрација е строго ограничен за секој град во вашата земја!

Добие шанса да го користите овој уникатен понуда предвидени од страна на Business Asset Exchange да го продаде постоечки бизнис брзо!

Добие шанса да биде во директориумот!

Креирате профил сега!

Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: