345000 посетители месечно
556 купувачите се на сајтот сега
119 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Зошто само високо квалитетни реклами сте тука?

Што е квалитетна понуда да го продаде бизнисот со средства?

Тоа е лесно: висок квалитет на реклама е до-to-date и содржи најмногу корисни и релевантни информации.

Реклами на Business Asset Exchange ги исполнуваат овие критериуми!

  • Рекламите се периодично се проверуваат од страна на администраторите;
  • Секој член може да се жалат на предлог ако се изгуби важност или содржи неточни информации.

Проверете го ова!

Ние можеме да ви извести преку е-маил на нови високо-квалитетни понуди на сајтот.

4 огромна аргумент ...

Нови понуди сигнали се погодни и заштеда на време!

Без посредници

Ќе бидат во можност да ја искористам можноста да се понуди директно од сопствениците - и на тој начин нема да плаќаат посредници.

Флексибилни критериуми

Биди прв да добие понуди кои најдобро ги задоволуваат сите ваши критериуми - без трошење многу време и не стави екстра напор, благодарение на фино подесување на филтри (повеќе од 100 опции).

Детални информации

Добијат детални информации за формата реклама, која ги зема во предвид повеќе од 150 параметри и открива важни нијанси кои треба да бидат земени во предвид при купување.

Соодветни информации

Чувствуваат поддршка на администрацијата на сајтот - ако се открие било неточности или грешки во реклама продажбата, секогаш може да се јавите на сајт администратор, кој веднаш да ги преземе сите неопходни мерки.

Покрај тоа, администрацијата самостојно врши редовно следење, спроведување на проверки на лице место реклами.

Бизнис на вашите соништа е веќе чекање за вас на Business Asset Exchange!

Направете сега чекор кон него!

Ние можеме да ви извести преку е-маил на нови високо-квалитетни понуди на сајтот.

Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: