345000 посетители месечно
550 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (0)
 • Оперативен бизниси (4)
 • Продажба 0
 • Изнајмување 0

Продажба | Бизниси со печурки и бобинки For Sale Во Северна Македонија

купи | Company licensed to grow cannabis in Macedonia | MK672383
US$ 1 390 000
се продава

Company licensed to grow cannabis in Macedonia

Strumica

Надвор од градот, Со електрична енергија, Без или со минимални инвестиции

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

купи | Бизнис за производство на печурки плевротус | GR143164
US$ 443 000

Бизнис за производство на печурки плевротус

Nea Santa

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
G
US$ 259 000

Greenhouse

Chisinau

Е-пошта консултации, Во селата, Со вода
купи | Agribusiness - greenhouse 500 sq m | UA936586
US$ 199 500

Agribusiness - greenhouse 500 sq m

Bilyn

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Farm | BY661887
US$ 58 757

Farm

Malaryta

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Production of oyster mushrooms | BY189177
US$ 195 000

Production of oyster mushrooms

Znamenka

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Farming in the Brest region | BY737011
US$ 1 948 259

Farming in the Brest region

Brest

Слободен, Постоечките, Ефтин
купи | Âgodnuû farm | UA841951
US$ 168 000

Âgodnuû farm

Martynivka

Ефтин, Со вода, Возила
купи | Земјоделско претпријатие | BY410996
US$ 320 071

Земјоделско претпријатие

Kamianiec

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
С
US$ 274 000

Стаклена градина (малина)

Kamianiec

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
L
US$ 5 200

LLC (pigeon, asparagus)

Vilshanka

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
О
US$ 34 842

Одгледување во затворен простор на коноп, cbd, Aeroponics

Łapy

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
B
US$ 42 000 - US$ 63 000

Berry Farm

Pomichna

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, Релокација
купи | Berry farm. Raspberry. Lease rights | UA130591
US$ 2 500

Berry farm. Raspberry. Lease rights

Makariv

Без или со минимални инвестиции, Слободен, На автопат
купи | Greenhouse complex for growing vegetables and berries | UA494961
US$ 105 000 - US$ 157 000

Greenhouse complex for growing vegetables and berries

Kaharlyk

Со материјални средства, Маркетинг концепт / Предлози, Големи acqusition клиентите
G
US$ 409 029

Greenhouse enterprise on growing berries

Kiev

Постоечките, Со материјални средства, Привремено / Сезонски
B
US$ 1 800

Berry

Kiev

Постоечките, Ефтин, Индивидуален претприемач (не)
купи | Existing farm | RU223005
US$ 863 000

Existing farm

Bakhchysarai

Постоечките, Со начините на пристап, На автопат
B
US$ 436 298

Berry Farm

Myronivka

Со материјални средства, Посредник, Дел (удел) на бизнисот
купи | The business of growing oyster mushrooms | UA954709
US$ 26 723

The business of growing oyster mushrooms

Kaniv

Невообичаени, Со приватни влезот, Со греење
купи | Raspberry Growing Berry | UA736027
US$ 77 400

Raspberry Growing Berry

Kavkaz

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Од страна на сопственикот (приватни)
купи | Raspberry berry | UA669154
US$ 101 500

Raspberry berry

Svitanok

Од страна на сопственикот (приватни), Надвор од градот, Во селата
купи | Heat complex in Crimea | RU088387
US$ 80 300

Heat complex in Crimea

Simferopol

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Грибная фабрика | BY090767
US$ 30 925

Грибная фабрика

Liubań

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Плантажа со боровинки | BY539218
US$ 91 679

Плантажа со боровинки

Lida

Надвор од градот, Во селата, Нема помошни структури
купи | Organic berry farm | UA849354
US$ 146 500

Organic berry farm

Yahotyn

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
B
Повеќе US$ 50 000 000

Blueberry plantation

Minsk

Постоечките, Посредник, Ефтин
купи | Бизнис за одгледување аспарагус | BY142132
US$ 1 082

Бизнис за одгледување аспарагус

Minsk

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
S
US$ 130 000

Share in the mushroom business

Minsk

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
O
US$ 57 300

Oyster mushroom growing complex

Novoselivka

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
купи | Mushroom business | BY037666
US$ 61 849

Mushroom business

Vitsyebsk

Стариот бизнис, Купен систем, Размена на искуства / состанок на партнери
M
US$ 4 100

Mushroom Farm Champignons

Kramatorsk

Изнајмен, Во близина на индустриски имот, Размена на искуства / состанок на партнери
купи | Microgreen business | RU541595
US$ 57 300

Microgreen business

Krasnodar

Со сопствени простории, Успешна, Започни обука
M
US$ 666 000

Mushroom farm for nursing mushrooms

Krasnodar

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
Т
US$ 2 739 000

Тековната kh

Maykop

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци