345000 vizitorë në muaj
587 blerësit janë në vend tani
85 pasuritë e shitura dje
Monedhë: ALL
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen
Zgjidhni qytetin
 • Albania (0)
 • Bizneset Operative
 • Shitje 0
 • Qira 0

Shitja | Prodhim For Sale Në Albania

P
ALL187 628 887
i shitur

Prodhuesi B2B Veshje Tekstil Biznes

Tirana

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL1 318 473 260
i shitur

Portofoli i Hidrocentraleve të Rinovueshme 18 M kWh

Tirana

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL1 014 210 200
i shitur

Krijimi i hidrocentraleve

Tirana

Më i mirë, Në vazhdim, Mirë

Shitje e shpejtë e aseteve të biznesit tuaj

Ne nuk ngarkojmë asnjë komision apo interes. Ne ofrojmë një kërkim të shpejtë për blerësit.

Mëso më shumë në lidhje me përfitimet që kanë të bëjnë me ne

blej | Rotisserie me mundësinë e një tarracë | ES967534
ALL6 085 261

Rotisserie me mundësinë e një tarracë

Mataro

Ekzistues, Ndërmjetësues, I lirë
P
ALL2 332 683

Pasta dhe bukë Obrador me dyqan në premia de mar

Premià de Mar

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
Z
ALL9 127 892

Zdrukthtari në arte

Artés

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL46 700 000

Kompania e sektorit metalurgjik

Terrassa

Me asete të prekshme, Ekzistues, I lirë
F
ALL14 706 048

Furra buke me degustim dhe punishte ne sants

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
Z
ALL3 853 999

Zdrukthtari alumini në Barcelonë

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
G
ALL1 622 736

Grooming qen me dyqan

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL3 549 736

Fabrikë birre artizanale

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL3 549 736

Furra buke

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL111 563 122

Karpentjerët e zdrukthtarisë në Barcelonë

Barcelona

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
I
ALL10 142 102

Impianti i trajtimit të mbetjeve të ndërtimit

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
M
ALL1 825 578

Mundësi buke në lavdi

Barcelona

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL1 622 736

Herbalizëm-dietik

Hospitalet de Llobregat

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
Z
ALL16 734 468

Zdrukthtari alumini dhe qelqi

Viladecans

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
blej | Shitje sl dru zdrukthtari | ES690061
ALL9 590 000

Shitje sl dru zdrukthtari

Vallirana

Biznes mikro (i vogël), Në vazhdim, Biznesit të vjetër
F
ALL6 085 261

Fabrika e raketave padel

Reus

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL131 847 326

Fabrika e birrës në Cambrils

Cambrils

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL41 785 460

Punime mermeri

Palma de Mallorca

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL2 434 104

Fabrika e birrës

Palma de Mallorca

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
blej | Kompania e Prodhimit të Makinerive Bujqësore | ES593122
ALL456 394 590

Kompania e Prodhimit të Makinerive Bujqësore

Huesca

Me asete të prekshme, Asnjë apo investimet minimale, Ekzistues
F
ALL456 394 590

Fabrika e përpunimit të lëndës drusore

Égletons

Ekzistues, Me asete të prekshme, Ndërmjetësues
K
ALL54 767 351

Kompani e sektorit të metaleve në qytetin e Alfinden

Alfajarín

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
Z
ALL4 056 841

Zdrukthtari metalike

Santa Eulalia del Río

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL5 071 051

Punëtoria e zdrukthtarisë së drurit Castellón

Castellon de la Plana

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL101

Fabrika e fishekëve Castellon

Castellon de la Plana

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
B
ALL6 592 366

Biznes shkritor me shkrirje të ulët

Saragossa

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL65 923 663

Farmaci

St Francesc de Formentera

Me asete të prekshme, Ekzistues, I lirë
P
ALL20 284 204

Prodhon dyer, kuzhina dhe dollapë druri

Valencia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL2 535 526

Punëtori për llamarina dhe bojëra në Valencia

Valencia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL4 056 841

Furrë buke

Valencia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL7 099 471

Fabrika e snackeve të skuqura

Aldaia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL4 563 946

Fabrika e birrës

Sot de Chera

Asnjë apo investimet minimale, I lirë

Reklama Popular tags

Lidhje të dobishme

 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Statistikat Website
Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

 • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
 • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

 • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
 • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

 • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
 • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve

popullore: