345000 vizitorë në muaj
573 blerësit janë në vend tani
110 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Statistikat Website

 • Një biznes është shitur çdo orë në faqen e internetit!
 • Një përdorues i ri i viziton faqen e internetit çdo 2 sekonda!

VIZITAT

 • 790 000+
  - Numri mesatar i blerësve vizituar faqen e internetit për muaj (në botë)
 • 30 000+
  - Numri mesatar i blerësve vizituar faqen e internetit për muaj (vendin tuaj)
 • 100 000+
  - Numri mesatar i pikëpamjeve faqe në muaj (vendin tuaj)
 • 7
  - Koha mesatare frekuentimin në faqen tonë të internetit (vendin tuaj), minuta
 • 1 000+
  - Numri i njerëzve të nënshkruar për alarme të reja liste (vendin tuaj)

Listing DATABASE

 • 84 000+
  - Numri mesatar i listings në faqen e internetit (në botë)
 • 2 362+
  - Numri mesatar i listings në faqen e internetit (vendin tuaj)
 • 239+
  - Numri i vendeve të përfshira
 • 354+
  - Numri mesatar i listings shtuar në muaj (vendin tuaj)

Broker DHE EKSPERT DREJTORIA

 • 5
  - Numri i profileve të ekspertëve të regjistruar në directory tonë

Lidhje të dobishme

 • Rreth nesh
 • Përfitimet tona
 • komandë
 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: