345000 vizitorë në muaj
516 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: ALL
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen
Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

  • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
  • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

  • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
  • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

  • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
  • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve