345000 vizitorë në muaj
505 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Tarifat dhe Shërbimet

Shitje të shpejtë e biznesit

Shërbim
Përfshin
Kosto
Publikimi shpallje

Dërgimi shpallje për blerësit të përfshira në bazën e të dhënave

Listing ad në bazën e të dhënave ndërkombëtare liste (për 6 muaj në 239+ vende të botës)

Renditur reklama në faqet e internetit të tjera (Avito, "nga dora në dorë")

Falas / me pagesë *

* Një publikim testimi falas me funksionalitet të kufizuar është i mundur (me një përshkrim të detajuar të aktivit dhe me vendim të administratorit).

Kostoja e publikimit në shkallë të plotë varet nga çmimi dhe llojin e asetit.

Vlerësimi të saktë të biznesit

Shërbim
Përfshin
Kosto
Bizneset Online vlerësimit

Biznesi Vlerësimi Instant nga krahasimit kundër çmime rajonale kërkuar për biznese të ngjashme

FALAS
Arritja e një appraiser profesionale

Dërgimi kërkesën tuaj për të gjitha vlerësuesve të nevojshme dhe marrjen ofertat e tyre të veçanta

FALAS

Arritja e një ndërmjetësi të mirë (avokat, appraiser dhe ekspertë të tjerë)

Shërbim
Përfshin
Kosto
Broker Browsing dhe directory ekspert

Qasja në informacion të detajuar dhe komente për agjentët dhe ekspertët

FALAS
Arritja e një ndërmjetësi profesional ose ekspertin

Dërgimi kërkesën tuaj për të gjithë agjentët dhe ekspertët dhe marrjen ofertat e tyre të veçanta

FALAS

Lidhje të dobishme

  • Rreth nesh
  • Përfitimet tona
  • komandë
  • Statistikat Website
  • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: