345000 vizitorë në muaj
566 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Rreth nesh

Kjo është aleancë ndërkombëtare e faqeve në fushën e shitjes dhe blerjes së bizneseve ekzistuese, të drejtat ekskluzive dhe pasuritë e komerciale. Ajo operon me sukses në 239+ vende të botës. Headquarteres e saj janë të vendosura në Zvicër.

Business Asset Exchange është një degë lokale e Aleancës Ndërkombëtare të platformave online, të cilat specializohen në shitjen e aseteve të biznesit në 239+ vende të botës. Investitori kryesor i të gjitha këtyre portaleve është Dynamis Investimet (fond zvicerane investim).

Një qasje inovative për shitjen dhe blerjen e aseteve ekzistuese të biznesit dhe komerciale bërë faqet e njohura si me blerësit dhe shitësit dhe me brokerat dhe ekspertët.

Business Asset Exchange qëndron për besueshmërinë zvicerane, pavarësinë dhe konfidencialitetit të plotë të informacionit për shitje të shpejtë dhe fitimprurës dhe blerjen e pasurive.

Fakte dhe shifra kryesore

Zyrat qendrore

Zurich, Zvicër

Rrjeti ndërkombëtar

239+ vende në mbarë botën:
Zvicër, MB, Francë, Australi, Itali, Gjermani, Rusi, Brazil, Kanada, Spanjë, Indi, Holandë, Meksikë, Belgjikë, Poloni, Finlandë, Greqi, Afrikën e Jugut, Singapor, Irlandë, Zelanda e Re, Hong Kong, Suedi, Lihtenshtajni , Republika Çeke, Ukraina, Islanda, Hungaria, Sllovenia, Rumania, Sllovakia, Argjentina, Lituania, Bjellorusia, Austria dhe Letonia.

Shënime të rëndësishme:

 • ekran ndër-kufitar i reklamave lokale për blerësit nga vendet e tjera është e mundur *;
 • vlerësoi lartë nga blerësit jashtë vendit.
Baza e të dhënave Complete blerës (Të gjithë botën)

215,000+

Shënime të rëndësishme:

 • njoftimet u dërgohen blerësve sapo të postohet një ofertë e përshtatshme për ta.
Faqet vizita (Të gjithë botën)

790,000+ në muaj

Rezultat

Pothuajse të gjitha blerësit potencial në Rusi

Krijo një listë

Reklamat

Listimet në bazën e të dhënave (të gjithë botën)

84,000+ Listimet

Të listuara nga pronarët e biznesit

50 +% e listings kanë kontakte të drejtpërdrejta të pronarëve të biznesit (jo agjentët)

Up-to-date Listimet

Listimet janë up-to-date dhe të vlefshme për shkak të:

 • Moderimit sociale nga vetë përdoruesit;
 • kontrolloni spot nga administrata faqen.
Përshtatshëm dhe koha kursim

Mbi 100 + filtra të ndryshme për zgjedhjen e lehtë dhe zgjidhja e listings sipas kërkesave individuale të secilit përdorues.

Profilet reklamimi më të detajuara (150 + options).

Alarme reja listim

Customization lehtë alarme për listings përputhen kërkesat individuale të blerësit

 

Brokers dhe specialistët

Brokerat dhe ekspertë (të gjithë botën)

600+ profilet e detajuara të ndërmjetësit dhe të ekspertëve të gjithë botën

Shënime të rëndësishme:

 • Profilet përmbajnë komente të pavarur dhe vlerësimet e klientëve;
 • Lista përfshin agjentët, lawers, vlerësues dhe profesionistëve të tjerë një të nevojshme.
Shikime në profil (Të gjithë botën)

24,000+ në muaj

Përzgjedhja zgjuar i specialistëve

Sistem unik listë për kërkesën broker dhe ekspert të përzgjedhjes, duke bërë të mundur profesionistët e nevojshme për vetë-përgjigje ndaj kërkesave të konsumatorëve potencial.

 • kohë të konsiderueshme dhe përpjekje të kursimit për konsumatorët dhe profesionistët
Kërkesat për zgjedhjen profesionale (të gjithë botën)

1,000+ kërkesa në muaj

6,000+ përgjigjet e profesionistëve në muaj

Alarme për kërkesat profesionale të përzgjedhjes

Vigjilent Auto për agjentët dhe ekspertët rreth kërkesave të reja përkatëse mundëson profesionistët për të paraqitur propozimet e tyre menjëherë.

Shto profilin në directory
Llogaritësi vlerësim biznes

Free online vlerësim nga krahasimit kundër çmime korente kërkuar rajonale për biznese të ngjashme

Llogaritësi vlerësim biznes

Misioni i kompanisë

Misioni i pjesëmarrësve ndërkombëtarë aleanca është:

 • për të udhëhequr shitjen dhe blerjen e bizneseve të themeluara, të drejtat ekskluzive dhe pasuritë e komerciale në Rusi në nivel ndërkombëtar, duke siguruar mundësi të reja për sipërmarrësit për të siguruar marrëveshje të shpejtë dhe fitimprurës
 • Të dhënë rehati maksimale dhe funksionalitetin e portalit me garantuar cilësi të lartë dhe të up-to-date informacion dhe user-friendly interface
 • Vazhdimisht zhvillimin e platformës, që shtrihet karakteristikat e tij për të rritur efikasitetin në marrjen e transaksioneve
 • Business Asset Exchange është një qasje gjithëpërfshirëse dhe efektive për çështjen e blerjen dhe shitjen e aseteve ekzistuese të biznesit dhe komerciale!
* - Ndërsa baza e të dhënave listë dhe ndërmjetësi directory janë ende duke u mbushur në, informatat nga segmentin lokal është përkohësisht i padisponueshëm për përdoruesit nga vende të tjera.

Lidhje të dobishme

 • Përfitimet tona
 • komandë
 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Statistikat Website
 • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: