345000 vizitorë në muaj
529 blerësit janë në vend tani
90 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Përfitimet tona

Business Asset Exchange është një platformë universale në internet në mënyrë të barabartë të dobishme për:

  • shitësit e bizneseve të themeluara apo pasuritë e biznesit;
  • agjentët dhe ekspertët që ofrojnë shërbimet e tyre;
  • blerësit në kërkim për listings tërheqëse.

PËR shitësit:

Ju mund të shesin biznesin ekzistues në Business Asset Exchange më të shpejtë dhe më të suksesshme.

Rezultati Quick sigurohet nga:

Up-to-date database e blerësve

Alert për listim tuaj është dërguar menjëherë për të gjithë blerësit të cilët morën interes në reklama të ngjashme të mëparshme.

Nivel ndërkombëtar

Web portalet e Business Asset Exchange që veprojnë në 239+ vende të botës, kështu që oferta juaj do të shihni blerësit e huaj, të cilët në shumë raste janë të gatshëm të paguajnë më shumë *.

Shpërndarja në faqet e internetit të tjera

Listë automatike e reklamën tuaj në platforma të tjera tregtare popullore ("nga dora në dorë", Avito).

Oferta unike!

Sot, derisa baza e të dhënave e listings është e mbushur completly, Business Asset Exchange ju jep mundësinë për të pasur reklamën tuaj në lidhje ekzistuese shitjen e biznesit të shënuara për FALAS!

KUJDES: Numri i listimeve falas për çdo qytet në këtë shtet dhe kohëzgjatja e fushatës janë të kufizuara! Lista e testeve falas ofrohet me funksionalitet të kufizuar pas verifikimit nga administratori.

Merrni një shans për të përdorur ofertën unike e dhënë nga Business Asset Exchange të shesë biznesin tuaj ekzistues shpejt!

PËR ndërmjetësit DHE EKSPERTËVE:

Business Asset Exchangeështë mënyra më e mirë për të gjetur konsumatorë të rinj që kanë nevojë pikërisht shërbimet tuaja.

Në qoftë se ju bashkohet me portalin ndërkombëtare, ju do të:

Get listuara në ndërmjetësi dhe ekspert në directory

Profili juaj në directory mund të tregohet në një numër të madh të konsumatorëve potencial. Faqet e Internetit Business Asset Exchange, veprojnë në 239+ vende të botës, janë vizituar patjetër më shpesh se një faqe interneti të një ndërmjetësi * individual. Ju lutem vini re se profilet e zgjeruara të përmbajë rishikime të pavarura të konsumatorëve që ndikojnë në marrjen e vendimit përfundimtar të cilin profesionale për të zgjedhur.

Kemi mundësi për të marrë alarme për kërkesat e përzgjedhjes të ekspertëve

Brokerat dhe kërkesat e përzgjedhjes ekspert, të krijuara nga përdoruesit e portalit mund të drejtohen për ju automatikisht. Ju do të merrni qasje në bazën e të dhënave të konsumatorëve të gatshëm të paguajnë për shërbimet dhe janë aktive në kërkim për profesionistët!

Bonus super!

Vetëm tani, derisa baza e të dhënave të konsumatorëve është e mbushur completly, Business Asset Exchange jep mundësi unike për agjentët dhe ekspertët të kenë profilin e tyre të listuara në faqen e internetit për FALAS!

KUJDES: Oferta është e kufizuar në kohë Me arritjen e objektivit trafikut të internetit, listë e profileve të reja do të paguhet për të!

Merrni një shans për të përdorur ofertën unike proveded nga Business Asset Exchange dhe për të gjetur konsumatorë të rinj nga 239+ vende të botës për të lira edhe sot!

Për blerësit:

Business Asset Exchange është mënyra më e zgjuar për të gjetur up-to-date listings me kohë minimale dhe përpjekje.

Në qoftë se ju bashkohet me projektin ndërkombëtar, ju do të:

Merrni qasje në bazën e të dhënave të mëdha të up-to-date listings

Menaxhimi Portali i kushton rëndësi të veçantë për cilësinë dhe vlefshmërinë e listings.

Pjese kohën tuaj

Sign up për alarme, dhe ju do të menjëherë të marrë informacion në lidhje me listings që ju janë të interesuar në të. Ndërkohë edhe ju nuk do të duhet të vizitoni faqen e internetit!

Merrni një sistem të zgjuar e përzgjedhjes liste

Portali ju jep mundësinë për të përdorur më shumë se njëqind filtra të thella dhe të detajuara të veçojë Listimet keni nevojë dhe për të marrë alarme për listings të reja.

Kurseni kohën tuaj dhe përpjekje!

Merrni një shans për të nënshkruar për alarme email falas për të biznesit dhe komerciale Listimet e reja ekzistuese shitje të aseteve dhe të jetë i pari për të marrë informacion mbi përputhen Listimet edhe sot!

Business Asset Exchange qëndron për shitje të shpejtë dhe fitimprurëse dhe blerjen e bizneseve të themeluara në vendin tuaj dhe 239+ vende të botës!

* - Ndërsa baza e të dhënave listë dhe ndërmjetësi directory janë ende duke u mbushur në, informatat nga segmentin lokal është përkohësisht i padisponueshëm për përdoruesit nga vende të tjera.

Lidhje të dobishme

  • Rreth nesh
  • komandë
  • Tarifat dhe Shërbimet
  • Statistikat Website
  • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: