345000 vizitorë në muaj
533 blerësit janë në vend tani
93 pasuritë e shitura dje
Monedhë: ALL
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen
Zgjidhni qytetin
 • Albania (3)
 • Bizneset Operative (3)

Shitja | Bizneset operative For Sale Në Albania

P
ALL220 445 978

Prodhuesi B2B Veshje Tekstil Biznes

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL1 549 079 845

Portofoli i Hidrocentraleve të Rinovueshme 18 M kWh

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL1 191 599 881

Krijimi i hidrocentraleve

Më i mirë, Në vazhdim, Mirë

Shitje e shpejtë e aseteve të biznesit tuaj

Ne nuk ngarkojmë asnjë komision apo interes. Ne ofrojmë një kërkim të shpejtë për blerësit.

Mëso më shumë në lidhje me përfitimet që kanë të bëjnë me ne

 • <
 • 1
 • i 1
 • >

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse keni më shumë lista nga pronarët në Albania?

Ne nuk jemi ndërmjetës dhe nuk ngarkojmë komision. Do blerës mund të kontaktojë drejtpërdrejt me shitësin që vendosi një listë me ne.

Si ta paraqisni listën falas?

Për të paraqitur propozimin tuaj, duhet të klikoni në butonin e gjelbër "Dërgo propozimin" në këndin e sipërm djathtas të faqes dhe të plotësoni formularin sa më të detajuar.
Lista e testeve falas ofrohet me funksionalitet të kufizuar.

Si i shet bizneset më shpejt në Albania?

Përveç faktit që kemi trafik të lartë nga motorët e kërkimit dhe rrjetet sociale, ne kemi grumbulluar vetë bazën tonë të madhe të klientëve.

A ofroni shërbime të ndërmjetësve, avokatëve dhe auditorëve?

Ne nuk ofrojmë shërbime këshillimi. Sidoqoftë, specialistë privatë punojnë me ne. Nëse lini një kërkesë, ata menjëherë do t'ju kontaktojnë.

Reklama Popular tags

Lidhje të dobishme

Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

 • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
 • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

 • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
 • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

 • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
 • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve

Qytetet e tjera: