345000 vizitorë në muaj
505 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

komandë

Thomas Hisch

Drejtor Menaxhues

Rezultati-orientuar udhëheqës të biznesit me përvojë të madhe në industri, teknologji dhe konsultimi.

Ai mori edukim të madhe ekonomike dhe të biznesit në programin MBA (IMD, ESCP dhe Trinity College).

20 vjet përvojë në pozicione të ndryshme (nga Menaxheri i Projektit të drejtorit të Integrimit) dhe në kompanitë e llojeve të ndryshme (2-200 000 punëmarrës).

Menaxhuar personalisht më shumë se 20 projekte të mëdha në bizneset blerjes dhe integrimit.

Ai është i rrjedhshëm në 3 gjuhë (anglisht, gjermanisht dhe frëngjisht), dhe ai ka punuar në Mbretërinë e Bashkuar, Franca, Gjermania, Irlanda, Zvicra dhe SHBA për një kohë të gjatë.


Andrey Suvorov

Drejtor i Zhvillimit të Biznesit, Vice President

Një specialist me përvojë investim në Evropë.

Ajo ka arsim të madhe ekonomike (Hiu - Shkolla e Lartë e Ekonomisë). Anëtar i Shoqatës Ndërkombëtare të AQF-së që prej vitit 2011. anëtarët e kualifikuar të tregut rus e aksioneve (1,0 FFMS FFMS 5.0).

Përvoja 4 letny në kompanitë ruse dhe ndërkombëtare të investimeve dhe fondet gardh, 3 vjet përvojë në konsultime dhe sektori publik rus në nivelet rajonale dhe federale, njohuri të thella në fushën e vlerësimit dhe të strategjisë së zhvillimit.

Një portofol i konsiderueshëm i projekteve për zbatimin e aktiviteteve të reja dhe optimizimin e proceseve të biznesit në organizata nga sektorë të ndryshëm të ekonomisë.

Ai mund të flas 3 gjuhë (rusisht, anglisht dhe frëngjisht).

Lidhje të dobishme

  • Rreth nesh
  • Përfitimet tona
  • Tarifat dhe Shërbimet
  • Statistikat Website
  • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: