345000 vizitorë në muaj
537 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Politika e privatësisë

Kompani Business Asset Exchange GmbH (Në tekstin e mëtejmë Bax) është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Ne e kemi krijuar këtë deklaratë si një testament për përkushtimin tonë për privatësinë tuaj. Kjo deklaratë privacy vlen vetëm për familjen e faqeve BUSINESS-ASSET.COM.

Kjo politikë Privacy lidhet me përdorimin e çdo informacioni personal që ju ofrojnë për ne nëpërmjet faqet e internetit Bax dhe faqet e internetit të saj partnere (kur kjo politikë duket në lidhje me mbledhjen e informacionit).

Ju lutemi të na dërgoni pyetjet tuaja në lidhje me këtë deklaratë ose faqen e internetit përmes emailit.

Duke pranuar Privacy Policy dhe Kushtet e përdorimit gjatë regjistrimit ose dërgimin e informacionit, ju shprehimisht pëlqimin për mbledhjen tonë, ruajtjen, përdorimin dhe zbulimin e informacionit tuaj personal, siç përshkruhet në këtë Privacy Policy. Kjo Privacy Policy është në fuqi pas pranimit për përdoruesit e rinj, por në çdo rast ajo është në fuqi që nga 28 qershor 2014.

Mbledhja e informatave personale

Çdokush mund të shfletoni faqen tonë të internetit, pa zbuluar asnjë informacion personalisht të identifikueshme.

Megjithatë, në qoftë se ju dëshironi të kontaktoni ndërmjetësi apo shitësin e biznesit, pasurive të patundshme, pajisjeve, ekskluzivitet ose aktiveve të tjera të biznesit, ne do të ju pyes për të dhënë disa informacione personale.

Nëse ju doni të reklamuar shërbimet tuaja, biznesin tuaj, pasurive të patundshme, pajisje, ekskluzivitet apo të pasurive të tjera të biznesit, ne do t'ju kërkojë të sigurojë disa informacione personale.

Duke siguruar informacion personal, ju i miratoni transferimin dhe ruajtjen e këtij informacioni në serverat tanë.

Ne mund të mbledhë dhe ruajtur të dhënat e mëposhtme personale:

 • emrin tuaj, adresën email, adresa fizike, numrat e telefonit, dhe (në varësi të shërbimit të përdorur), të dhënat tuaja të biznesit, informacione financiare, të tilla si kreditit / detajet e kartave të pagesës ose numrat e llogarive bankare;
 • Informacioni transaksion bazuar në aktivitetet tuaja në këtë faqe;
 • Informacioni që ju të zbulojë në çdo forum apo grup Bax, reagime, korrespondencë nëpërmjet faqet tona, dhe korrespondencën dërguar për ne;
 • informacione të tjera nga ndërveprim tuaj me faqet e internetit tonë, shërbimet, përmbajtjen dhe reklamat, duke përfshirë kompjuter dhe lidhjes informacione, statistika mbi pikëpamjet e faqe, trafikut për dhe nga vendet, të dhënat ad, adresa IP dhe standarde informacionit log web;
 • Informacioni shtesë nga palët e treta (për shembull, në qoftë se ju pësoj një borxh ndaj Bax, ne do të në përgjithësi të kryer një kontroll të kredisë duke marrë informacion shtesë në lidhje me ju nga një zyrë krediti, siç lejohet nga ligji, ose nëse informacioni që ju ofrojnë nuk mund të verifikohet, ne mund t'ju kërkojë të na dërgoni informata shtesë ose për t'iu përgjigjur pyetjeve të tjera online për të ndihmuar të verifikuar informacionin tuaj).

Si ne përdorim informacionin tuaj

Arsyeja kryesore që ne mbledhim informacionin tuaj personal është për të përmirësuar shërbimet që ne të ofruar për ju nëpërmjet faqet tona. Duke u regjistruar ose duke dërguar një hetim përmes një nga faqet tona, ju pranoni se ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për:

 • ofrojnë shërbime dhe mbështetje të konsumatorëve kërkesën tuaj;
 • ju lidhë me palët relevante;
 • dërgoj disa apo të gjitha informatat e miqve të shitësit / ndërmjetësi me ndonjë mesazh të shtypur (në qoftë se ju jeni një blerës). Kjo do të mundësojë shitësi për të lidhen me ju për të kryer transaksionin mbi shitjen e mundshme të aseteve tregtare;
 • në qoftë se ju jeni një shitës / ndërmjetës, ne do të zbulojë të dhënat tuaja ku ju na keni dhënë leje për ta bërë këtë;
 • zgjidhjen e kontesteve, të mbledhë taksat, dhe troubleshoot problemet;
 • parandaluar aktivitetet potencialisht të ndaluara ose të paligjshme, dhe të zbatojnë termat dhe kushtet tona;
 • rregulloje, të matur dhe për të përmirësuar shërbimet tona, të kryer hulumtime të tregut të brendshëm, për të siguruar përmbajtje dhe reklamat;
 • ju them në lidhje me faqet e internetit të tjera Bax, produkteve dhe shërbimeve, marketingut të synuar, ju dërgojnë të reja të shërbimit, dhe ofron promovuese bazuar në parapëlqimet tuaja të komunikimit.

Zbulimi ynë i informacionit tuaj

Ne mund të zbulojë informatat personale për t'iu përgjigjur kërkesave ligjore, zbatimin e politikave tona, për t'iu përgjigjur kërkesave që një listë apo përmbajtje të tjera shkel të drejtat e të tjerëve, ose mbrojtjen e të drejtave të dikujt, pronës, apo sigurinë.

Ne gjithashtu mund të ndajnë informacionin tuaj personal me:

 • kur ju të kërkojë informacion shtesë nga ndërmjetësit apo shitësit të bizneseve dhe të aktiveve të tjera tregtare;
 • kur ju zgjidhni për të regjistruar një llogari si një ndërmjetës ose shitës në vend, ne të sigurojë një platformë publike në të cilën për të krijuar profilin tuaj të biznesit. Ky profil përbëhet nga faktet përkatëse në lidhje me biznesin tuaj së bashku me të dhënat tuaja personale; domethënë, informacionin e kontaktit që ju ofrojnë për të lehtësuar kontaktet mes jush dhe përdoruesit e tjerë të faqes. Adresat e drejtpërdrejtë mail dhe numrat e telefonit nuk do të shfaqet publikisht në vend nëse ju në mënyrë specifike përfshijnë atë në profilin tuaj.

Informatat një përdorues përfshin brenda grupeve apo forumeve të ofruara në këtë faqe interneti është në dispozicion të publikut për përdoruesit e tjerë të faqes. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se çdo informacion personal që ju të zgjedhin për të siguruar në një forum publik apo një grup mund të përdoret për të ju dërgojnë mesazhe të dhënë; ne nuk jemi përgjegjës për të dhënat personale një përdorues zgjedh të bëjë të ditur në profilin e tyre publik, ose në komunikimet private që përdoruesit të angazhohen në në këtë faqe interneti.

Ne postoni Testimonials në faqen e marra nga përdoruesit. Këto Testimonials mund të përfshijnë emrin, qytetin dhe biznesin e përdoruesit. Ne kemi marrë leje nga përdoruesit tanë para se të postimi Testimonials e tyre në këtë faqe interneti. Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë informacion personal që një përdorues zgjedh për të përfshirë brenda rekomandim të tyre.

Kur ju zgjedhin për të email një miku për këtë vend, apo një biznes të veçantë, ne kërkojmë mail adresa e palës së tretë për të dërguar këtë një kohë email. Ne nuk e ndajnë këtë informacion me ndonjë palë të treta për qëllimet e tyre promovuese dhe vetëm dyqan informacion për të vlerësuar efektivitetin e programit tonë të referimit.

Ne mund të ndajnë informacionin tuaj personal me ofruesit e shërbimit tonë aty ku është e nevojshme. Ne të punësojë shërbimet e një procesor pagesës për të përmbushur pagesat për shërbimet e blera në vend.

Zbulimi Leagal

Në rrethana të caktuara, mund të kërkohet me ligj që të zbulojë informacionin e mbledhur në vend të zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare apo palët e tjera të treta. Ne rezervojmë të drejtën për të ditur informacione për ofruesit e shërbimit tonë dhe të zbatimit të ligjit, ose agjencitë qeveritare, ku një kërkesë formale si në përgjigje të një urdhër të gjykatës, urdhrin e gjykatës apo procedurë gjyqësore është bërë. Ku ne besojmë në mirëbesim se zbulimi i informatave është i domosdoshëm për të parandaluar dëmtimin e pashmangshëm fizik apo financiar, ose humbje, ose në mbrojtjen kundër veprimtarisë ilegale në vend, ne rezervojmë të japë informacion shpjegues.

Nëse kompania nënshtrohen bashkimit, përvetësimit apo shitjen e disa ose të gjitha asetet e saj, informacioni juaj personal mund të ngjarë të jetë një pjesë e aseteve të transferuara. Në një rast të tillë, të dhënat tuaja personale në vend, do të qeveriset nga kjo deklaratë të privatësisë; çdo ndryshim në praktikat e intimitetit rregullojnë informacionin tuaj si rezultat i transferimit do të kalojë te ju me anë të një njoftimi të shquar në vend, ose me email.

Duke përdorur informacionin nga Bax

Në raste të caktuara, (ku ju jeni të marrin detajet e kontaktit të blerësve të interesuar në shërbimin tuaj, të biznesit ose aktiveve të tjera komerciale), ju duhet të jenë në përputhje me ligjet për mbrojtjen e të dhënave, dhe të japë përdoruesit e tjerë një shans për të hequr veten nga database tuaj dhe një shans për të shqyrtuar çfarë informacioni që ju keni mbledhur rreth tyre.

Ju pranoni të përdorni Bax informacionin e përdoruesit vetëm për:

 • BAX qëllime transaksioneve të lidhura të cilat nuk janë mesazhet pakërkuara komerciale;
 • duke përdorur shërbimet e ofruara përmes Bax;
 • qëllime të tjera që përdoruesi zgjedh.

Marketing

Ne nuk shesim ose me qira informacionin tuaj personale të palëve të treta për qëllimet e tyre të marketingut pa miratimin tuaj shprehimisht. Ku ju shprehin në mënyrë të qartë pëlqimin tuaj në pikën e grumbullimit të marrë oferta nga partnerë të palëve të treta ose të filialeve, ne do të kalojë të dhënat tuaja për këto palëve të treta për të siguruar ju me informacionin që ju keni zgjedhur për të marrë.

Ju do të merrni komunikimet email marketing nga ne të gjithë kohëzgjatjen e marrëdhënieve tuaja me bax. Çdo komunikim marketingut ka një lidhje për të unsubscribe nga ajo. Ju lutem vini re se ne rezervojmë të drejtën për të dërguar të gjitha website përdoruesit lajmërimet dhe e-mail administrative ku është e nevojshme të cilat konsiderohen pjesë e shërbimit. Duke pasur parasysh se këto mesazhe nuk janë promovuese në natyrë, ju do të jetë në gjendje për të priren nga e tyre.

Biskota

Një cookie është një file i vogël teksti i shkruar në hard drive tuaj, kur ju vizitoni një faqe interneti që përmban informacion të vëllimit të vogël. Cookies janë kthyer në vendin e origjinale në çdo vizitë të mëvonshme, ose në një tjetër vend që njeh këto cookies.

Spam, spyware apo spoofing

Ne dhe përdoruesit tanë nuk tolerojmë spam. Sigurohuni që për të vendosur preferencat tuaja email kështu që ne mund të komunikojnë me ju, ashtu si ju preferoni. Për të raportuar spam ose email shaka, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit dhënë në Na Kontaktoni pjesën e këtë deklaratë të privatësisë.

Ju nuk mund të përdorni mjetet tona të komunikimit për të dërguar spam ose ndryshe dërgoni përmbajtje që do të shkelë Terms and Conditions. Ne automatikisht scan dhe mund të filter dorë mesazhe për të kontrolluar për spam, viruset, sulmet phishing dhe veprimtari të tjera me qëllim të keq ose të paligjshme, ose përmbajtje të ndaluara. Ne gjithashtu mund të ruajtur këto mesazhe për vetëm back up qëllime.

Mbrojtja e llogarisë

Fjalëkalimi juaj është çelësi për llogarinë tuaj në këtë faqe interneti. Sigurohuni që kjo është ruajtur në mënyrë të sigurtë. Përdorni numrat unike, shkronja dhe karaktere të veçanta, dhe mos të zbulojë fjalëkalimin tuaj për këdo. Nëse ju nuk ndani fjalëkalimin tuaj ose të dhënat tuaja personale me të tjerët, mos harroni se ju jeni përgjegjës për të gjitha veprimet e ndërmarra në emër të llogarisë tuaj. Nëse ju e humbni kontrollin e fjalëkalimin tuaj, ju mund të humbni kontrollin konsiderueshëm mbi të dhënat tuaja personale dhe mund të jetë subjekt i veprimeve juridikisht të detyrueshme të ndërmarra në emër tuaj. Prandaj, nëse fjalëkalimi juaj është komprometuar për çfarëdo arsye, ju duhet menjëherë të na njoftoni dhe për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj.

Qasjes, rishikimin dhe ndryshimin e informacionit tuaj personal

Ju mund të shikoni dhe të ndryshojë të dhënat tuaja personale në çdo kohë nga prerjet në llogarinë tuaj online. Ju duhet menjëherë përditësimin e informacionit tuaj personal në qoftë se ajo ndryshon ose është i pasaktë.

Nëse në çdo kohë që ju dëshironi të mbyllni llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni shërbimeve të konsumatorëve dhe të na udhëzojë për të bërë kështu. Ne do të përpunojë kërkesën tuaj sa më shpejt që mundemi.

Në mënyrë për të ruajtur pastërtinë e bazës së të dhënave, ne rregullisht pastroni të dhënat tona. Në këtë rast, në qoftë se ju nuk e keni përdorur këtë faqe interneti për dy vitet e fundit, ne do të mbyllim llogarinë tuaj dhe të ndaluar kontaktuar me ju.

Ne do të mbajë informacionin personal nga llogaritë e mbyllura në përputhje me ligjin, të parandaluar mashtrimin, të mbledhë të gjitha taksat që i detyrohen, zgjidhjen e kontesteve, troubleshoot probleme, të ndihmuar me hetimet, zbatimin Terms and Conditions, dhe të ndërmarrë veprime të tjera të lejuara me ligj.

Siguri

Informacioni juaj është i ruajtur në serverat tanë. Ne i trajtojmë të dhënat si një pasuri që duhet të mbrohet dhe të përdorin një shumëllojshmëri e mjeteve (përfshirë encryption) për të mbrojtur informatat tuaja personale kundër qasjes së paautorizuar dhe zbulimi. Megjithatë, asnjë metodë e sigurisë është 100% efektive dhe ndërkohë që ne marrim çdo masë për të mbrojtur informatat tuaja personale, ne kemi bërë asnjë garanci për sigurinë e saj absolute.

Ne të punësojë përdorimin e SSL encryption gjatë transmetimit të të dhënave të ndjeshme në të gjithë internetit.

Palët e treta

Përveç rasteve të përfshira në këtë Privacy Policy, ky dokument u drejtohet vetëm përdorimin dhe zbulimin e informacionit që ne mbledhim nga ju. Nëse keni ditur informacionin tuaj për njerëzit e tjerë, nëse ata janë blerësit ose shitësit në faqet tona apo faqet e internetit të tjera në të gjithë internetit, rregulla të ndryshme mund të aplikojnë për përdorim ose zbulimin e informacionit që ju ofrojnë atyre të tyre. BAX nuk kontrollon politikat e fshehtësisë së palëve të treta, dhe ju duhet të binden politikat e fshehtësisë të atyre personave të tretë ku kërkohet.

Ne ju këshillojmë që të bëni pyetje para se të zbulojë të dhënat tuaja personale me palë të treta.

I përgjithshëm

Ne mund të ndryshojmë këtë privacy policy në çdo kohë nga postimi kushtet e ndryshuara në këtë faqe interneti. Çdo ndryshim në kushtet e do të hyjë në fuqi 30 ditë pas postimit të tyre. Ndërkohë, ne do të sigurojë njoftim me anë të llogarinë tuaj, ose me email në lidhje me ndonjë ndryshim të rëndësishëm të futura në vend.

Na kontaktoni

Nëse faqet tona ndihmë nuk ju jap përgjigje për pyetjen tuaj në lidhje me politikën e Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur e-mail ose me shkrim; Bahnhofstrasse 54, Zürich, 8001, Switzerland.

Lidhje të dobishme

 • Rreth nesh
 • Përfitimet tona
 • komandë
 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Statistikat Website
 • Kontakte
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: