345000 vizitorë në muaj
594 blerësit janë në vend tani
112 pasuritë e shitura dje
Monedhë: ALL
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen
Zgjidhni qytetin
 • Albania (0)
 • Bizneset Operative
 • Shitje 0
 • Qira 0

Shitja | Bizneset e energjisë elektrike For Sale Në Albania

P
ALL1 318 151 761
i shitur

Portofoli i Hidrocentraleve të Rinovueshme 18 M kWh

Tirana

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL1 013 962 893
i shitur

Krijimi i hidrocentraleve

Tirana

Më i mirë, Në vazhdim, Mirë

Shitje e shpejtë e aseteve të biznesit tuaj

Ne nuk ngarkojmë asnjë komision apo interes. Ne ofrojmë një kërkim të shpejtë për blerësit.

Mëso më shumë në lidhje me përfitimet që kanë të bëjnë me ne

B
ALL10 139 629

Biznesi i energjisë së rinovueshme në Torrelodones

Torrelodones

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL73 512 310

Kompania e energjisë së rinovueshme

Perugia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
6
ALL93 791 568

6 MW-Central Fotovoltaik Italian

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
2
ALL0

2 x Hidrocentrale të Vogla Italiane

Rome

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
I
ALL1 825 133 207

Italian Hydro Power Plant + PV Photovoltaic Development Project

Rome

Në vazhdim, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL861 868 459

Hidrocentrali Italian

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
6
ALL162 234 063

6 MW + 2 MW Italian PV Solar Photovoltaic Power Plant

Rome

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL0

HPP Pipeline of 5 x Italian Hydroelectric Power Plants

Rome

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL238 281 280

Hidrocentralet e Vogla Italiane

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL2 940 492 389

Hidrocentrale me portofoli 7 x në Itali me PPA 20-vjeçare [19 GWh]

Rome

Në vazhdim, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
6
ALL1 520 944 339

6,6 MWp + 7,2 MWp Portfolio of PV Photovoltaic Solar Power Plants [RTB] [Dec 24]

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
2
ALL111 535 918

220 kW Italian Hydro Power Plant

Rome

Fitimprurës, Kosto-efektive, Më i mirë
3
ALL1 368 849 905

313 kW + 682 kW + 624 kW Italian HPP Portfolio of 3 x Hydro Power Plants

Rome

Në vazhdim, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
2
ALL231 183 540

28.50 MW-Central Fotovoltaik Italian

Vibo Valentia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
T
ALL1 880 188 511

Termocentrali 1-MW Biogaz me Fermë në Sllovaki

Bratislava

Fitimprurës, Pazakontë, Mirë
N
ALL46 792 874

Një kompani në industrinë e energjisë së rinovueshme

Kębłowice

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL3 483 729

Hidrocentrali i Vogël 25 kw

Wroclaw

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL233 964

Projektet e fermave fotovoltaike

Wroclaw

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
N
ALL51 472 161

Një kompani nga industria e energjisë së rinovueshme

Katowice

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL2 534 907 232

Projekti i tubacionit të termocentralit diellor fotovoltaik 248 MWp

Skopje

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
S
ALL23 396 437

Spolke nga industria e energjisë

Lodz

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL7 520 754 043

Projekti i gazsjellësit 500 MWp Fotovoltaikë (PV) në Bullgari

Sofia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL4 211 359

Fermë fotovoltaike

Warsaw

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
blej | Termocentrale solare 47 kW | UA461401
ALL5 120 000

Termocentrale solare 47 kW

Rokosovo

Ekzistues, Me asete të prekshme, I lirë
P
ALL18 331 837 981

Projekti i tubacionit 1-GWp Fotovoltaikë (PV) në Rumani

Bucharest

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
1
ALL2 555 186 490

180 MW PV Photovoltaic Romanian Power Plant

Bucharest

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
T
ALL2 940 492 389

Termocentrale fotovoltaike diellore 200 MW

Bucharest

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL405 585 157

Fabrika aktuale në Letoni

Riga

Biznesit të vjetër, Ekzistues, I lirë
4
ALL5 217 523 118

48,2 MWp Portfolio of PV Photovoltaic Solar Power Plants

Istanbul

Në vazhdim, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
G
ALL14 101 413 831

Geothermal Exploration Business

Istanbul

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
T
ALL160 000

Termocentrali, substancë e energjisë, transformator

Minsk

Asnjë apo investimet minimale, Nga pronari (private), I lirë
blej | Biznesi i prodhimit të energjisë termike | UA272608
ALL34 000 000

Biznesi i prodhimit të energjisë termike

Novosilky

Përkohshme / sezonale, Pazakontë, Qarkullimi dhe plani i shpenzimeve
T
ALL31 500 000

Termocentrali

Manhush

Asnjë apo investimet minimale, Afër pronës industriale, Me energji elektrike

Reklama Popular tags

Lidhje të dobishme

 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Statistikat Website
Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

 • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
 • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

 • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
 • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

 • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
 • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve

popullore: