345000 vizitorë në muaj
568 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Kontakte

Të headquartes e Business Asset Exchange janë të vendosura në një nga qendrat financiare në botë - Cyrih, Zvicër. Ai është këtu, ku investitorët e suksesshëm globale që kanë të bëjnë dhe bankat të besueshme janë duke vepruar. Baza për funksionimin successeful e kompanive zvicerane nuk është vetëm në marrjen e fitimit, por më së shumti në shërbimin e besueshëm dhe të ndershëm.

Në qytetet e mëdha të botës ne të përdorin shërbimet e veta përfaqësuesit tanë ose partnerët. Edhe pse vendi është duke funksionuar globaly, ai siguron vëmendjen maksimale për çdo rajon të veçantë dhe kujdes ndaj karakteristika lokale. Çfarëdo vendndodhja juaj, ne do të gjeni gjithmonë në mënyrë për të marrë në kontakt të ngushtë me ju.

Selia:

Business Asset Exchange GmbH

Bahnhofstrasse 54
8001 Zürich, Switzerland

Detalet

Jobs

E-mail:

Orari:

Gjatë ditëve të javës - 10:00-16:00
Sat, Sun - Output

Lidhje të dobishme

  • Rreth nesh
  • Përfitimet tona
  • komandë
  • Tarifat dhe Shërbimet
  • Statistikat Website

Dërgo mesazh

Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: