Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
562 klientët janë në vend tani
91 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Pse bizneset janë shitur më shpejt këtu?

 • Ju dëshironi të merrni një numër të madh të ofertave joshëse nga blerësit?
 • Një mbledhje e thirrjeve?
 • Malet e-mail?
Business Asset Exchange është krenar për të ofruar rezultat të garantuar!

3 argumente të forta ...

Pra, pse bizneset janë shitur më shpejt në Biznes & Aseteve Exchange?

Baza e të dhënave Complete blerës

Tashmë në kohën e vendosjes së ofertës tuaj është një ofrimit të menjëhershëm të informacionit në lidhje me atë për të gjithë blerësit e interesuar në të njëjtën shpallje. Kjo do të thotë se oferta do të mësojnë në lidhje me të ardhmen tuaj, jo vetëm vizitorët, por edhe ata që kanë marrë pjesë në një tjetër burim për botimin tuaj.

Nivel ndërkombëtar

Website të aleancës Biznes & Asset Exchange janë të njohura në 239+ vende të botës. Trafiku i burimeve të internetit është vazhdimisht në rritje, dhe listë juaj do të jetë në dispozicion në secilin prej këtyre vendeve, të cilat blerësit ofrojnë një çmim më të lartë se biznesmenët lokalë në shumicën e rasteve *.

Listing në burime të tjera të njohura

Pas shpallje juaj është e postuar në Biznes & Aseteve Exchange, ajo është e shënuar automatikisht në burime të tjera të njohura (të tilla si "nga dora në dorë" dhe Avito) si. Kjo e bën reklamimi më efikas dhe rrit numrin e thirrjeve nga blerësit.

Shitje të shpejtë dhe të garantuara për biznesin tuaj apo aseteve!

Shitja është e garantuar

 • Mbi 100.000 blerësit potencial!
 • Vizitorët vendas dhe të huaj
 • Shpërndarje automatike e ad tuaj në faqet e internetit të tjera të njohura

Bëni tre hapa të lehtë

 1. 1
  Krijo një listë për të lira në vend
 2. 2
  Ne shpejt gjeni ju një blerës.
 3. 3
  Ju paguani vetëm gjetur një blerës dhe të fillojnë për të komunikuar me të.

Get filluar tani!

Post ofertë
Provo tani!
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.