345000 vizitorë në muaj
560 blerësit janë në vend tani
110 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Pse vetëm reklama me cilësi të lartë janë këtu?

Çfarë është një ofertë e cilësisë për të shitur aktivin e biznesit?

Është e lehtë: a reklamë me cilësi të lartë është up-to-date dhe përmban maksimumin e informacioneve të dobishme dhe të besueshme.

Reklama në Business Asset Exchange plotësojnë këto kritere!

  • Ads kontrollohen periodikisht nga administratorët;
  • Çdo përdorues mund të ankohen në lidhje me propozimin nëse ajo e ka humbur rëndësinë ose përmban informacion të pasaktë.

Check it out!

Ne mund të ju njoftojmë me email midis flijimeve të reja me cilësi të lartë në vend.

4 argument bindës ...

Të reja ofron alarme janë të përshtatshëm dhe të kursyer kohë!

Pa ndërmjetës

Do të jetë në gjendje për të marrë mundësinë për të marrë oferta direkt nga pronarët - dhe në këtë mënyrë nuk do të paguajnë ndërmjetësve.

Kriteret fleksibël

Bëhu i pari për të marrë oferta që më së miri i plotësojnë të gjitha kriteret tuaja - pa kaluar shumë kohë dhe nuk vënë ndonjë përpjekje shtesë, në sajë të gjobë-tuning e filtrave (më shumë se 100 options).

Informacione të hollësishme

Merrni informacion të detajuar mbi formën ad që merr parasysh më shumë se 150 parametra dhe zbulon nuanca të rëndësishme që duhet të merren në konsideratë kur blejnë.

Informacioni i përshtatshëm

Feel mbështetjen e administratës së faqes - në qoftë se ju të zbuluar ndonjë pasaktësi ose gabime në shitje ad, ju gjithmonë mund të kontaktoni administratorin e sitit, që menjëherë të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme.

Përveç kësaj, administrata në mënyrë të pavarur kryen monitorimin e rregullt duke kryer kontrolle vendesh të lajmërimeve.

Biznesi i ëndrrave tuaja tashmë është duke pritur për ju në Business Asset Exchange!

Bëni tani një hap drejt tij!

Ne mund të ju njoftojmë me email midis flijimeve të reja me cilësi të lartë në vend.

Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: