345000 vizitorë në muaj
583 blerësit janë në vend tani
80 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Përfitimet e partneritetit

  • Dëshironi të shesë biznesin tuaj shpejt dhe me fitim?
  • Dëshironi të marrë klientët e rinj?
  • Kurseni kohën tuaj dhe përpjekje?
Business Asset Exchange është i kënaqur që të ju ofrojë një qasje inovative për shitjen e biznesit!

Vetëm të shtoni profilin tuaj në directory dhe ju do të merrni:

Një ushtri e konsumatorëve të reja

Ata prej përdoruesve tanë të internetit të cilët kanë nevojë për të përdorur shërbimet, mund të vetë-krijuar kërkesat e përzgjedhjes të ekspertëve që janë dërguar automatikisht për të ndërmjetësit të regjistruara dhe të ekspertëve.

Dhe, sigurisht, ka një sasi të madhe të biznesmenëve që po shfletojnë përmes profileve të listuara në directoryon faqen tonë të internetit në kërkim për ekspertët dhe agjentët.

Pazaret e reja të mira

Trafikut të mirë të internetit dhe partnerët e saj, si dhe vigjilent kohë blerës për listings të reja, të bërë shitjet përmes Business Asset Exchange ato e shpejtë dhe më efektive.

Llogaria personale User-friendly

Thjeshtë dhe e lehtë për ta përdorur funksionalitetin website lejon të krijoni disa reklama, modifikoni ato, shikoni statistikat dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve të blerësit.

Advertence

Qëllimi i menaxhimit të internetit është për bërë portalin më user-friendly për ndërmjetësit. Të gjitha sugjerimet dhe komentet në përmirësimin e funksionimit të burimeve tuaja janë të mirëseardhura.

Oferta Speciale!

Vetëm tani, derisa ndërmjetësi lokale dhe directory ekspert është e mbushur completly, ju mund të shtoni profili yt absolutisht FALAS!

KUJDES: Numri i regjistrimeve të lirë është rreptësisht e kufizuar për çdo qytet në vendin tënd!

Merrni një shans për të përdorur këtë ofertë të veçantë të dhënë nga Business Asset Exchange të shesë biznesin ekzistues shpejt!

Merrni një shans për të qenë në directory!

Krijo profilin tuaj të drejtë tani!

Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: