345000 vizitorë në muaj
584 blerësit janë në vend tani
87 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen

Bëni zgjedhjen e duhur të specialistit

Dëshironi të shesë biznesin tuaj shpejt dhe me fitim, por ju mendoni se ju keni as fuqia nuk ka kohë ose njohuri të veçantë për të kërkuar për blerësit veten?

Mënyra se është aq e thjeshtë sa që - të përdorur shërbimet e profesionistëve!

Ka vetëm dy mënyra për të zgjedhur specialist saktë.

RRUGA E PARË - mërzitshëm

Ju bie të gjitha gjërat e tjera dhe të kërkoni nëpër një shumëllojshmëri të ndërmjetësuesit dhe të ekspertëve të profileve të listuara në faqen e internetit.

Humbni kohën tuaj në qindra telefonata për të biseduar me ta personalisht, ose thjesht të gjetur koston e shërbimeve që ju janë të interesuar në të.

Zgjidhni atë që kërkohet pothuajse në mënyrë të rastësishme dhe të fillojnë të punojnë me të.

Megjithatë, nuk ka asnjë garanci që ju keni arritur profilin në dosjen e profesionale që ju nevojitet - ju thjesht mund të keni durim jo të mjaftueshme dhe kohë për të shqyrtuar të gjithë dosjen.

Mënyra e dytë - racionale dhe korrekte

Vetëm të lënë një ekspert të lirë kërkesë përzgjedhjes dhe për të marrë oferta të veçanta nga ekspertët e interesuar.

Hapi 1. Lini një ekspert kërkesë lirë përzgjedhjes.

Ai do të dërgohet automatikisht për të gjithë agjentët dhe ekspertët shërbimet e të cilëve plotësojnë kriteret tuaja të mira. Ju do të merrni përgjigje nga ekspertët e interesuara me kuotim për shërbimet e tyre.

Hapi 2. Shqyrtimi me kujdes nga ofertat e marra.

Zgjidhni 2 ose 3 ekspertët më të mirë copë kostumi nga lista e ofertave, duke u fokusuar në vlerësimin e tyre dhe çmimit.

Hapi 3. Shqyrtoni profilet e ekspertëve që ju pëlqejnë.

Kushtoj vëmendje të veçantë për përvojën e tyre dhe kritikat (sidomos ato negative).

Hapi 4. Bëni një zgjedhje të vetëdijshme.

Ekspert tuaj të përsosur është tashmë
duke pritur për kërkesën tuaj në Business Asset Exchange!

Krijo një kërkesë

Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Qytetet e tjera: