345000 vizitorë në muaj
521 blerësit janë në vend tani
109 pasuritë e shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale

Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese

HELP Përmirëso vendndodhjen
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

Shitje të shpejtë dhe të garantuara për biznesin tuaj apo aseteve!

Shitja është e garantuar

 • Mbi 100.000 blerësit potencial!
 • Vizitorët vendas dhe të huaj
 • Shpërndarje automatike e ad tuaj në faqet e internetit të tjera të njohura

Bëni tre hapa të lehtë

 1. 1
  Krijo një listë për të lira në vend
 2. 2
  Ne shpejt gjeni ju një blerës.
 3. 3
  Ju paguani vetëm gjetur një blerës dhe të fillojnë për të komunikuar me të.

Get filluar tani!

Krijo një listë
Provo tani!

BIZNESET TOP PËR SHITJE

Bizneset për shitje në qytete