345000 посетители месечно
562 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства

На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства

ПОМОШ За да го поправите сајтот
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Брза и загарантирана продажба на вашиот бизнис или имот!

Продажбата е загарантирана

 • Над 100.000 потенцијални купувачи!
 • Домашни и странски посетители
 • Автоматска распределба на вашата реклама со другите популарни сајтови

Направи три лесни чекори

 1. 1
  Создаде листата за бесплатно на сајтот
 2. 2
  Ние брзо ќе се најде купувач.
 3. 3
  Ти плаќаат само најде купувач и да започне да комуницира со него.