345000 посетители месечно
513 купувачите се на сајтот сега
107 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

За статистика на вебсајт

 • А бизнис се продава на секој час на веб страната!
 • А нов корисник посети веб-сајтот на секои 2 секунди!

ПОСЕТИ

 • 790 000+
  - Просечниот број на купувачи во посета на веб-сајт месечно (во светот)
 • 30 000+
  - Просечниот број на купувачи во посета на веб-сајт месечно (вашата земја)
 • 100 000+
  - Просечниот број на страници месечно (вашата земја)
 • 7
  - Просечна присуство време на нашиот веб-сајт (вашата земја), минути
 • 1 000+
  - Број на лица се пријавиле за нов оглас сигнали (вашата земја)

КОТАЦИЈА база на податоци

 • 84 000+
  - Просечен број на огласи на веб страната (во светот)
 • 2 389+
  - Просечен број на огласи на веб-сајт (вашата земја)
 • 239+
  - Број на вклучени земји
 • 358+
  - Просечен број на огласи додаде месечно (вашата земја)

БРОКЕР И СТРУЧНОТО Директориум

 • 5
  - Број на стручни профили регистрирани во нашата директориум

Корисни линкови

 • За нас
 • Нашите бенефиции
 • команда
 • Цени и услуги
 • Контакт
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: