345000 посетители месечно
521 купувачите се на сајтот сега
100 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

команда

Томас Hisch

Управниот директор на

Резултат-ориентирани бизнис лидер со огромно искуство во индустријата, технологијата и консалтинг.

Тој доби голема економска и бизнис образование во МБА програмата (ИМД, ESCP и Тринити Колеџ).

20 години искуство во различни позиции (од проект менаџер за интеграција директор) и во компании од различни видови (од 2 до 200 000 вработени).

Лично успеа повеќе од 20 големи проекти во бизниси стекнување и интеграција.

Тој течно зборува во 3 јазици (англиски, германски и француски) и работел во Велика Британија, Франција, Германија, Ирска, Швајцарија и САД за долго време.


Андреј Суворов

Директор на развој на бизнисот, потпретседател

Искусен специјалист за инвестиции во Европа.

Таа има големо економско образование (HIU - високото школа за економија). Член на Меѓународната асоцијација на CFA од 2011 квалификувани членови на рускиот пазар (1.0 FFMS FFMS 5.0).

4 letny искуство во руски и меѓународни инвестициски компании и инвестициските фондови, 3 години работно искуство во консалтинг и Руската јавниот сектор на регионално и федералните нивоа, во-длабочината на знаење во областа на вреднување и стратегија за развој.

Еден значаен портфолио на проекти за имплементација на новите активности и оптимизација на деловните процеси во организации од различни сектори на економијата.

Тој може да се зборува 3 јазици (руски, англиски и француски јазик).

Корисни линкови

  • За нас
  • Нашите бенефиции
  • Цени и услуги
  • За статистика на вебсајт
  • Контакт
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: