345000 посетители месечно
518 купувачите се на сајтот сега
108 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia (FYROM) профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Нашите бенефиции

Business Asset Exchange е универзален онлајн платформа подеднакво корисни за:

  • продавачи на воспоставени бизниси или деловни средства;
  • брокери и експерти кои нудат своите услуги;
  • купувачи во потрага по атрактивни огласи.

За продавачите:

Можете да го продаде постоечки бизнис Business Asset Exchange побрзо и поуспешно.

Брзи резултат е обезбедено од страна на:

Up-to-date базата на податоци на купувачи

Сигнализација за вашиот оглас веднаш се испратени до сите купувачи кои се во интерес слични реклами порано.

Меѓународно ниво

Веб портали на Business Asset Exchange работат во 239+ земји низ целиот свет, па вашата понуда ќе се види на странските купувачи, кои во многу случаи се подготвени да платат повеќе *.

Дистрибуција до други веб-сајтови

Автоматско листата на вашата реклама и на други популарни тргување платформи ("Од рака на рака", Avito).

Единствена понуда!

Денес, додека базата на податоци на огласи се комплетно пополнети, Business Asset Exchange ви дава можност да се има вашата реклама за постоечки бизнис продажба наведени БЕСПЛАТНО!

ВНИМАНИЕ: Бројот на бесплатни огласи за секој град во вашата земја и времетраењето на кампањата се ограничени!

Добие шанса да ги користат единствена понуда обезбедени од страна на Business Asset Exchange да го продаде вашиот постоечки бизнис брзо!

За брокери и експерти:

Business Asset Exchangeе најдобар начин да се најде нови клиенти кои имаат потреба од точно вашите услуги.

Ако ви се придружат на меѓународната портал, ти ќе:

Се наведени во брокер и експерт директориум

Твојот профил во директориумот може да се покаже голем број на потенцијални клиенти. Интернет веб-сајтови на Business Asset Exchange, кои работат во 239+ земји ширум светот, ги посетуваат дефинитивно почесто од веб-страницата на поединецот брокер *. Ве молиме имајте во предвид дека продолжен профили, исто така, содржи независна осврти на клиенти кои влијаат на конечната одлука која професионално да се избере.

Имаат можност да добијат известувања за експерт за избор на барања

Брокери и експерт за избор на барања, создадени од порталот корисниците можат да бидат насочени кон вас автоматски. Вие ќе добиете пристап до базата на податоци на клиентите се подготвени да платат за услугите и активно се во потрага за професионалци!

Супер бонус!

Дури сега, додека клиент база на податоци е комплетно пополнети, Business Asset Exchange дава единствена можност за брокери и експерти да имаат профил наведени на веб-сајт за бесплатно!

ВНИМАНИЕ: Понудата е ограничен во времето По постигнување на целта на веб сообраќај, листата на нови профили ќе бидат платени за!

Добие шанса да ги користат единствена понуда proveded страна Business Asset Exchange и да се најде нови клиенти од 239+ земји во светот за слободен дури и денес!

За купувачите:

Business Asset Exchange е најумен начин да се најде до-to-date огласи со минимално време и напор.

Ако ви се придружат на меѓународен проект, ти ќе:

Добие пристап до огромна база на податоци на до-to-date огласи

Портал за управување придава особена важност на квалитетот и валидноста на огласи.

Резервни вашето време

Пријавете се за известувања, и ти веднаш ќе добиете информации за огласи сте заинтересирани. Во меѓувреме, можете дури и не ќе мора да ја посетите веб-сајт!

Земете паметни систем на листата избор

Порталот ви дава можност да се користи повеќе од сто длабоко и детално филтри за да се подвои на огласи да бара од вас и да добијат известувања за нови огласи.

Зачувај вашето време и напор!

Добие шанса да се регистрирате за бесплатен е-мејл известување за нови постоечки бизнис и комерцијални средства продажба огласи и да биде прв да добијат информации за појавување на огласи и денес!

Business Asset Exchange се залага за брза и профитабилна продажба и купување на постоечки бизниси во вашата земја и 239+ земји во светот!

* - А на листата на база на податоци и брокер директориумот се уште се пополнети, информации од локалната сегмент е привремено недостапен за корисниците од другите земји.
Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

Други градови: