345000 посетители месечно
592 купувачите се на сајтот сега
112 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град

Продажба | Маркетинг бизниси For Sale Во Северна Македонија

US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

  • <
  • 1
  • на 1
  • >
US$ 263 000

Digital Marketing

Стариот бизнис, Постоечките, Ефтин
US$ 20 900

Company advertising company gifts

Со материјални средства, Итно, Во станбена површина
US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Стариот бизнис, Постоечките
US$ 3 000

Digital agency

Слободен, Постоечките, Ефтин
US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
T
US$ 22 610

Telemarketing company

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 2 500

Telegram Channel Business Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
G
US$ 3 597

Graphic and Marketing Studio

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 2 900

Ready Marketing Agency (social networking site)

Постоечките, Слободен, Ефтин
US$ 2 700

Marketing agency turnkey

Невообичаени, Дизајн, Организирање / управување
US$ 263 000

Digital Marketing

Од страна на сопственикот (приватни), Постоечките, Ефтин
US$ 4 500

Business turnkey. Internet Marketing Agency

Пребарување на локација, Започни обука, Размена на искуства / состанок на партнери
US$ 6 000

E-mail mailing site

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 400

Online marketing agency

Банкротиран / неактивен, Посредник, Ефтин
US$ 6 378

Marketing Agency-Via Instagram. Online

Постоечките, Ефтин, Онлајн само
US$ 13 500

Marketing Agency

Постоечките, Невообичаени, Добар
US$ 53 600

YouTube Marketing Agency

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 80 400

Business in franchising

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин
US$ 22 200

Digital Agency

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 101 900

Ready business - 30% share of marketing agency

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 30 400

Услуга за анализа на рекламирање Телеграма

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 215 000

Online social networking platform

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 340 000 - US$ 510 000

Company in the field of marketing communications

Итно, Студии, Продажба техники
US$ 6 800

AMM Digital Franchise Marketing Agency

Постоечките, Изнајмен, Франшиза
US$ 6 500

SMM Agency Share

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 260 - US$ 390

SMM Internet Agency

Постоечките, Ефтин, Онлајн само
US$ 30 200

Marketing Agency

Индивидуален претприемач (не), Примарен обука, Започни обука
US$ 13 700

Marketing Agency

Почни, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 153 084

The Luxury Network (international franchise)

Изнајмен, Франшиза, Финансиски концепт
US$ 40 200

Agency for the creation of No.1 websites in Russia

Профитабилен, Онлајн само, Е-пошта консултации
US$ 22 200

SMM Agency (Marketing Agency)

Постоечките, Ефтин, Индивидуален претприемач (не)
US$ 35 800

Digital agency with clients

Постоечките, Од страна на сопственикот (приватни), Итно
US$ 27 300

Ready-to-go marketing business

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 168 000 - US$ 252 000

Professional aromatization of all types of businesses

Рентабилно, Добар, Интересно

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Macedonia?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднеси предлог“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните формуларот што подетално.
Бесплатната листа на тестови е обезбедена со ограничена функционалност.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Macedonia?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

  • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
  • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

  • Популарна со локални и странски посетители
  • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

  • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
  • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови: