345000 посетители месечно
512 купувачите се на сајтот сега
112 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град

Продажба | Рекламирање и маркетинг деловни активности (друго) For Sale Во Северна Македонија

US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

  • <
  • 1
  • на 1
  • >

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Macedonia?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднеси предлог“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните формуларот што подетално.
Бесплатната листа на тестови е обезбедена со ограничена функционалност.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Macedonia?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

  • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
  • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

  • Популарна со локални и странски посетители
  • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

  • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
  • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови: