345000 посетители месечно
593 купувачите се на сајтот сега
112 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (1)

Продажба | Бизниси за рекламирање и маркетинг For Sale Во Северна Македонија

US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >
US$ 263 000

Digital Marketing

Стариот бизнис, Постоечките, Ефтин
US$ 20 900

Company advertising company gifts

Со материјални средства, Итно, Во станбена површина
US$ 120 000 - US$ 180 000

Real estate contracting and marketing company in Romania

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Стариот бизнис, Постоечките
US$ 9 200

Network Marketing Site

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 30 832

Advertising agency

Р
US$ 596 083

Рекламна компанија

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 12 500

Kavinsky Art Co. | Photo, design, 3 d, Amazon

Најдобрите, Невообичаени, Опрема
US$ 3 000

Digital agency

Слободен, Постоечките, Ефтин
A
US$ 10 277

Advertising company for 29 years on the market

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
S
US$ 21

Spólka z o.o. - advertising

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 1 289 866

Advertising company

US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
T
US$ 22 610

Telemarketing company

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
D
US$ 4 111

District publishing house and advertising agency

US$ 2 500

Telegram Channel Business Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
A
US$ 8 222

Advertising Agency

К
US$ 12 333

Компанија - медиумска дејност и рекламна агенција

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 514

Advertising agency

US$ 6 400 - US$ 9 500

Ready advertising Business Promobox

Micro (мали) бизнис, Свежи бизнис, Активен
И
US$ 172 658

Интерактивна агенција во Варшава

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
И
US$ 172 658

Интерактивна агенција од Варшава

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
S
US$ 61 664

Service company

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
A
US$ 143 882

Advertising Agency

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
G
US$ 3 597

Graphic and Marketing Studio

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
К
US$ 238 864

Компанија за рекламна комуникација

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 12 757

Advertising business

Свежи бизнис, Итно, Во хипермаркет
US$ 17 800

Advertising business

Рентабилно, Најдобрите, Успешна
US$ 2 600

Reklamno-Proizvodstvennaya firma

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 51 300

Production of advertising designs

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 2 700

Marketing agency turnkey

Невообичаени, Дизајн, Организирање / управување
US$ 2 900

Ready Marketing Agency (social networking site)

Постоечките, Слободен, Ефтин
US$ 5 967

Finished advertising business

Активен, Индивидуален претприемач (не), Интересно
US$ 122

Sale of operating business for RA

Свежи бизнис, Постоечките, Итно

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Macedonia?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднеси предлог“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните формуларот што подетално.
Бесплатната листа на тестови е обезбедена со ограничена функционалност.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Macedonia?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови: