345000 vizitorë në muaj
563 blerësit janë në vend tani
99 pasuritë e shitura dje
Monedhë: ALL
Gjuhe: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase në Albania për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP Përmirëso vendndodhjen
Zgjidhni qytetin
 • Albania (0)
 • Bizneset Operative
 • Shitje 0
 • Qira 0

Shitja | Termocentralet konvencionale For Sale Në Albania

P
ALL1 390 832 791
i shitur

Portofoli i Hidrocentraleve të Rinovueshme 18 M kWh

Tirana

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
K
ALL1 069 871 378
i shitur

Krijimi i hidrocentraleve

Tirana

Më i mirë, Në vazhdim, Mirë

Shitje e shpejtë e aseteve të biznesit tuaj

Ne nuk ngarkojmë asnjë komision apo interes. Ne ofrojmë një kërkim të shpejtë për blerësit.

Mëso më shumë në lidhje me përfitimet që kanë të bëjnë me ne

H
ALL251 419 774

Hidrocentralet e Vogla Italiane

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
2
ALL0

2 x Hidrocentrale të Vogla Italiane

Rome

Falas, Asnjë apo investimet minimale, I lirë
6
ALL98 963 102

6 MW-Central Fotovoltaik Italian

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL855 897 102

Hidrocentrali Italian

Rome

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
H
ALL3 102 626 996

Hidrocentrale me portofoli 7 x në Itali me PPA 20-vjeçare [19 GWh]

Rome

Asnjë apo investimet minimale, Në vazhdim, I lirë
2
ALL243 930 674

28.50 MW-Central Fotovoltaik Italian

Vibo Valentia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
T
ALL2 024 801 192

Termocentrali 1-MW Biogaz me Fermë në Sllovaki

Bratislava

Fitimprurës, Më i mirë, I lirë
P
ALL2 674 678 445

Projekti i tubacionit të termocentralit diellor fotovoltaik 248 MWp

Skopje

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
P
ALL8 099 204 767

Projekti i gazsjellësit 500 MWp Fotovoltaikë (PV) në Bullgari

Sofia

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
blej | Termocentrale solare 47 kW | UA461401
ALL5 470 000

Termocentrale solare 47 kW

Rokosovo

Ekzistues, Me asete të prekshme, I lirë
P
ALL19 741 811 620

Projekti i tubacionit 1-GWp Fotovoltaikë (PV) në Rumani

Bucharest

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
T
ALL3 744 549 823

Termocentrale fotovoltaike diellore 200 MW

Bucharest

Asnjë apo investimet minimale, I lirë
F
ALL427 948 551

Fabrika aktuale në Letoni

Riga

Biznesit të vjetër, Ekzistues, I lirë
T
ALL160 000

Termocentrali, substancë e energjisë, transformator

Minsk

Asnjë apo investimet minimale, Nga pronari (private), I lirë
T
ALL33 200 000

Termocentrali

Manhush

Asnjë apo investimet minimale, Afër pronës industriale, Me energji elektrike
blej | Operimin e biznesit të energjisë në Soçi | RU065932
ALL840 400 000

Operimin e biznesit të energjisë në Soçi

Sochi

Inventarët, Moved, Asistenca organizative
blej | Një paketë prej 11,000 aksionesh të kompanisë së energjisë | RU143194
ALL55 700 000

Një paketë prej 11,000 aksionesh të kompanisë së energjisë

Moscow

Investimet e kërkuara, Pjesë (pjesë) e biznesit, Ekzistues
blej | Njësia e fuqisë | RU907465
ALL368 300 000

Njësia e fuqisë

Rodniki

Asnjë apo investimet minimale, I lirë, Me ngrohje
K
ALL221 400 000

Kompleks industrial me te gjitha komunikimet

Millerovo

Ekzistues, Automjete, Me ujë

Reklama Popular tags

Lidhje të dobishme

 • Tarifat dhe Shërbimet
 • Statistikat Website
Bëhu i pari që DI RRETH Listimet e reja

Krijo një alarm

Në çast. Easy. Me masë.

 • Konfiguracion fleksibil Lajmërohu në lidhje me reklamat që ju interesojnë
 • Le të shitësit të biznesit të kërkoni për ju veten
SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

 • Popular me vizitorët vendas dhe të huaj
 • Listë është dërguar menjëherë në bazën e të dhënave ekzistuese e blerësve të interesuar
REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.

 • Zgjedhja e përshtatshme e ndonjë profesionistëve të nevojshme për transaksion
 • Kërkesa përshtatshëm për koston e shërbimit të gjithë profesionistëve

popullore: