345000 посетители месечно
520 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град

Продажба | Бизниси со пилани For Sale Во Северна Македонија

купи | Компанија за пилани | MK107886
US$ 600 000 - US$ 910 000

Компанија за пилани

Blatec

Опрема, Стариот бизнис, Постоечките

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >
купи | Production base | BG024468
US$ 115 000 - US$ 172 000

Production base

Tryavna

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Компанија за пилани | BA182952
US$ 1 186 433

Компанија за пилани

Vlasenica

Меѓурегионална активности, Од страна на вода, Со електрична енергија
купи | Woodworking business | UA166283
US$ 500 000

Woodworking business

Dovhe

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
W
US$ 50 000 - US$ 270 000

Woodworking firm in Uzhgorod

Uzhgorod

Свежи бизнис, Со материјални средства, Во близина на индустриски имот
L
US$ 729 483

Lìsopererobnij plant

Chernivtsi

Постоечките, Посредник, Ефтин
купи | Daystus дрво-brabatyvaye prepriyate | UA212100
US$ 198 000

Daystus дрво-brabatyvaye prepriyate

Tysmenytsya

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
Р
US$ 49 775

Работна пилана во Пшемишл

Przemysl

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
У
US$ 12 444

Услуга за дрвна индустрија

Tarnow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Д
US$ 248 873

Дрво претпријатие, пилана, современа механизација, можност

Tarnow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Имотен комплекс за обработка на дрво (со опрема) | UA159875
US$ 614 000

Имотен комплекс за обработка на дрво (со опрема)

Druzhba

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 22 399

Пилана - Производствен погон

Garbatka

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
D
US$ 2 716 000

Depevoobpabyvayutshue ppedpiyatie

Odessa

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Фабрика за обработка на дрво. Брикети RUF | UA537194
US$ 461 000

Фабрика за обработка на дрво. Брикети RUF

Kostopil

Со материјални средства, Ефтин, На автопат
О
US$ 29 300

Обработка на дрво

Malaryta

Стариот бизнис, Постоечките, Ефтин
купи | Претпријатие за обработка на дрво | UA987825
US$ 128 162

Претпријатие за обработка на дрво

Romaniv

Постоечките, Со материјални средства, На автопат
П
US$ 16 400

Подготвен бизнис-пилорама

Habry

Индивидуален претприемач (не), Остварување на добивка,, Успешна
П
US$ 373 310

Пилана/столарска продавница во Биелава

Bielawa

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 1 244 367

Пилана - јужнополски

Warsaw

Слободен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Б
US$ 398 197

Бизнис компанија која работи мелница и пилана

Warsaw

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
С
US$ 398 197

Столарија / пилана

Warsaw

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
С
US$ 281 725

Столарија, Пилана, врати, прозорци, мебел

Warsaw

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 895 944

Преработка на дрво со комплетна опрема

Wroclaw

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Оперативен бизнис - пилана со земјишна парцела | UA260471
US$ 766 000

Оперативен бизнис - пилана со земјишна парцела

Sarny

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Пилана, Пилорама (област за преработка на дрво) | BY148383
US$ 114 000

Пилана, Пилорама (област за преработка на дрво)

Kamianiec

Од страна на вода, Во станбена површина, Со приватни влезот
купи | Работилница за производство на граѓа | BY351387
US$ 77 621

Работилница за производство на граѓа

Kamianiec

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Завршена работа - пилана и биро за сушење | UA074313
US$ 2 750 - US$ 4 100

Завршена работа - пилана и биро за сушење

Zhitomir

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 1 200

Производство на брикети, пелети и јаглен

Olevsk

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 33 200

Продавница за пили

Pinsk

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
Повеќе US$ 50 000 000

Производство на споменици, пилана, недвижен имот

Pinsk

Надвор од градот, Нето, Со материјални средства
П
US$ 241 407

Пилана, Голема Полска

Gostyn

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Голема дрвна основа во центарот на областа | BY332800
US$ 96 800

Голема дрвна основа во центарот на областа

Svislač

Без или со минимални инвестиции, Ефтин, На автопат
купи | Woodworking business | BY155545
US$ 1 400

Woodworking business

Vaŭkavysk

Постоечките, Потребни инвестиции, Ефтин
купи | Приватна обработка на дрво | UA951996
US$ 374 000

Приватна обработка на дрво

Kherson

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 393 000

Приватна обработка на дрво

Kherson

Постоечките, Со материјални средства, Ефтин

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци