345000 посетители месечно
524 купувачите се на сајтот сега
109 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Blatec профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Компанија за пилани

US$ 600 000 - US$ 890 000  
 • Тип
  Продажба воспоставени деловни
 • Активност:
  Работи
 • основана е во:
  2006 (основана 17)
 • Тип
  Сопственикот
MK107886
07.12.2022 на 11:02   Провери релевантноста: 07.12.2022

Бизнис опис

Оригинален јазик на овој текст: English
Преведете на Македонски

We Sell factory Bor-Wood dooel Vinica for producing beech lumber, beech elements, parquet and briquette. Beech lumber steamed, dry KD 10-12% Thickness: 25 mm, 50 mm Width: 100 mm + Length: 400-900 mm, 1000-1700 mm, 1800-2100 mm, 2100 mm+

 • бизнис функции:
  • Со материјални средства
 • Единици:
  Оперативен бизнис, Персонал, Објекти (згради), Земјиште, Паркинг, Материјални средства

Географија и локација

Услови за трансакција

 • Цена:
  US$ 600 000 - US$ 890 000

Корпоративни прашања

 • Број на сопственици:
  1
 • Сподели Продажба:
  Целосно

Карактеристики на материјални средства

 • Материјални и обртни средства во цената на поставување:
  • Опрема
  • Мебел
  • Возила

Контактирајте со продавачот

Ве молиме да бидете што е можно поконкретно. На продавачот обично сака да знае:
- Дали имате финансиски средства за купување?
- Која е вашата временска рамка да се купи?
- Какво искуство имате?

Контактирајте со продавачот

 • Тип:
  сопственикот

Контактирајте со продавачот

Ве молиме да бидете што е можно поконкретно. На продавачот обично сака да знае:
- Дали имате финансиски средства за купување?
- Која е вашата временска рамка да се купи?
- Какво искуство имате?

Контактирајте со продавачот


Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.