345000 посетители месечно
550 купувачите се на сајтот сега
95 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (1)

Продажба | Фабрики за преработка на дрво For Sale Во Северна Македонија

купи | Компанија за пилани | MK107886
US$ 600 000 - US$ 910 000

Компанија за пилани

Blatec

Опрема, Стариот бизнис, Постоечките

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >
M
US$ 1 210 000 - US$ 1 820 000

Metallurgical Company (lead and his glory)

Skopje

Стариот бизнис, Обука и консултации, Пописи
П
US$ 26 964 394

Проект за цевковод за фотоволтаична соларна PV електрана од 248 MWp

Skopje

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
D
US$ 1 003 000

Developed Business

Blagoevgrad

Мал бизнис, Без или со минимални инвестиции, Надвор од градот
купи | Furniture production | BG979135
US$ 22 000 - US$ 33 000

Furniture production

Vidin

Micro (мали) бизнис, Пописи, Домашно базирано
купи | Production base | BG024468
US$ 115 000 - US$ 172 000

Production base

Tryavna

Со материјални средства, Постоечките, Ефтин
купи | Desktop Business | UA324196
US$ 168 000

Desktop Business

Irshava

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
купи | Woodworking business | UA166283
US$ 500 000

Woodworking business

Dovhe

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
W
US$ 50 000 - US$ 270 000

Woodworking firm in Uzhgorod

Uzhgorod

Свежи бизнис, Со материјални средства, Во близина на индустриски имот
купи | Бизнис за производство и продажба на мебел во Романија | RO495031
US$ 1 826 996

Бизнис за производство и продажба на мебел во Романија

Suceava

Слободен, Посредник, Ефтин
купи | Авторська столярна мастерня | UA475658
US$ 74 989

Авторська столярна мастерня

Radcha

Постоечките, Планирање на ликвидноста, Организирање / управување
купи | Manufacture of furniture panels, wood pellets | UA371156
US$ 2 454 174

Manufacture of furniture panels, wood pellets

Luzhany

Постоечките, Во близина на индустриски имот, Пописи
L
US$ 729 483

Lìsopererobnij plant

Chernivtsi

Постоечките, Посредник, Ефтин
купи | Daystus дрво-brabatyvaye prepriyate | UA212100
US$ 198 000

Daystus дрво-brabatyvaye prepriyate

Tysmenytsya

Со материјални средства, Без или со минимални инвестиции, Постоечките
F
US$ 12 271

Furniture business

Chornivka

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Посредник
купи | Фабрика за мебел | UA888760
US$ 480 000

Фабрика за мебел

Novoselytsya

Постоечките, Ефтин, Мебел
купи | Производство рулончиков туалетной бумаги | SK173291
US$ 10 753

Производство рулончиков туалетной бумаги

Bratislava

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Л
US$ 5 475 213

Лидер во индустријата за деловен мебел

Gmina Dobra

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Д
US$ 24 887

Дистрибуција на пакување

Rzeszow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
С
US$ 74 662

Студио за кујнски мебел со производствен погон

Rzeszow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Ш
US$ 1 402 149

Шумарско преработувачка индустрија

Pescasseroli

Слободен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
У
US$ 12 444

Услуга за дрвна индустрија

Tarnow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Бизнис Bondshop | UA699658
US$ 5 000

Бизнис Bondshop

Lviv

Профитабилен, Релокација, Успешна
купи | Имотен комплекс за обработка на дрво (со опрема) | UA159875
US$ 614 000

Имотен комплекс за обработка на дрво (со опрема)

Druzhba

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
М
US$ 6 222

Мебел за мансарда, Челични конструкции

Kraków

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 111 993

Производство на лакиран мебел и фронтови

Ustroń

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
Р
US$ 1 700

Работилница за производство на тапациран мебел

Chisinau

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
купи | Бизнис за производство на салфетки | MD811369
US$ 33 200

Бизнис за производство на салфетки

Chisinau

Нето, Постоечките, Ефтин
П
US$ 497 747

Погон за производство на мебел

Chrzanow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
С
US$ 16 177

Столарија - стартување

Wodzislaw

Д
US$ 248 873

Дрвена компанија

Katowice

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
И
US$ 37 331

Изработка на градински згради од врба

Katowice

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 557 000

Производство за производство на летви

Kremenets

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
П
US$ 2 986 480

Производство на производи од делот за мебел и опрема

Myszkow

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 1 617 677

Производство на дрвена амбалажа и преработка

Myszkow

Слободен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

 • Цени и услуги
 • За статистика на вебсајт
Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци