345000 посетители месечно
523 купувачите се на сајтот сега
112 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Macedonia профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Изберете град
 • Северна Македонија (1)

Продажба | Интернет бизниси For Sale Во Северна Македонија

US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин

Брза продажба на вашиот деловен имот

Не наплаќаме никакви провизии или камати. Обезбедуваме брзо пребарување за купувачи.

Дознај повеќе за придобивките од се занимаваат со нас

 • <
 • 1
 • на 1
 • >
US$ 4 200

Cosmetics site

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 263 000

Digital Marketing

Стариот бизнис, Постоечките, Ефтин
US$ 11 700

Онлајн веб-страница за вести

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 99 400

Business rent a car in Montenegro

Рентабилно, Активен, План за промет и трошење
US$ 11 700

Social networking site

Итно, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 2 500

Веб-страница

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 9 500

Онлајн платформа за дизајни

Од страна на сопственикот (приватни), Постоечките, Ефтин
US$ 11 300

Internet store

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Стариот бизнис, Постоечките
US$ 1 900

Интернет-страница за нарачка на храна подготвена за употреба

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 2 995

Site for listings in the automotive sector

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 870 - US$ 1 300

Site

Постоечките, Слободен, Ефтин
US$ 2 000

Travel agency site

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 7 600

The urban site of Chernivtsi

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 14

Cooking recipes site

Почни, Ефтин, Онлајн само
US$ 2 200

Сајт за коцкање (Geo - UA)

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 152 - US$ 228

Веб страна за хемиско чистење на мебел, теписи, теписи

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 2 000

Travel services website

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 597

Site

Постоечките, Посредник, Онлајн само
US$ 2 600

Studio site on subject photography and design

Слободен, Постоечките, Ефтин
R
US$ 20 555

Ready-made internet business

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 4 700

Site

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 5 800

Website, portal with TM

Постоечките, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 2 000

News site

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 2 000

Website about cryptocurrency, instruction tips reviews

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 3 200

Site with trading markoy

Слободен, Без или со минимални инвестиции, Ефтин
T
US$ 32 887

TestBook. pl - Startup - website

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
П
US$ 3 905

Портал за групни набавки

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
W
US$ 20 555

Website

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
K
US$ 20 555

Kooperacje. pl portal with domain

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
US$ 263 000

Digital Marketing

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
US$ 3 900

Site Providing repair services

Без или со минимални инвестиции, Постоечките, Ефтин
O
US$ 3 289

Online store + portal

Без или со минимални инвестиции, Ефтин
F
US$ 113 050

Food and food website

Без или со минимални инвестиции, Ефтин

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Macedonia?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднеси предлог“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните формуларот што подетално.
Бесплатната листа на тестови е обезбедена со ограничена функционалност.

Како најбрзо ги продавате деловните субјекти Macedonia?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Корисни линкови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови: