345000 посетители месечно
572 купувачите се на сајтот сега
80 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Kratovo профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот
Kratovo
 • Имот за продажба, (1)

Продажба | Комерцијалната сопственост За продажба во Kratovo (регионот)

$306 228 
$290 метар квадратен
целосно

Кратово, м. Котельники, продается

Велики | Станбен имот | Скапи | За долго време
 • <
 • 1
 • на 1
 • >

Најчесто поставувани прашања

Зошто имате најмногу реклами од сопственици во Kratovo?

Ние не сме посредници и не наплаќаме провизија. Секој купувач може директно да контактира со продавачот кој постави оглас со нас.

Како да ја поднесете вашата понуда за продажба бесплатно?

За да го поднесете вашиот предлог, мора да кликнете на зеленото копче „Поднесете понуда“ во горниот десен агол на страницата и да го пополните прашалникот во детали.

Поради она што го продавате недвижниот имот побрзо од кој било друг во Kratovo?

Покрај фактот дека имаме голем сообраќај од машините за пребарување и социјалните мрежи, акумулиравме и сопствена голема база на клиенти.

Дали давате услуги на брокери, адвокати и ревизори?

Ние не нудиме консултантски услуги. Сепак, приватни специјалисти работат со нас. Ако оставите барање, тие веднаш ќе ве контактираат.

Популарни реклами тагови

Биди прв да знаете за нови огласи

Зачленување АЛЕРТ

Веднаш. Лесно. Повремено.

 • Флексибилна конфигурација добивате известувања за реклами, кои ве интересира
 • Нека бизнис продавачи пребарување за вас самите
ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

 • Популарна со локални и странски посетители
 • На листата е испратена веднаш на постоечките бази на податоци на заинтересираните купувачи
REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.

 • Удобен избор на сите потребни професионалци за трансакцијата
 • Практично барањето за трошоците за услуги на сите професионалци

Други градови:

 • Kratovo