Δημιουργήστε μια ειδοποίηση
Αμέσως. Εύκολο. Ελάχιστα.
Πωλείται καφετέρια στην Παλουριώτισσα με όλο τον εξοπλισμό και όλο το απόθεμα! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99572272.
Δεν χρεώνουμε προμήθειες ή τόκους. Παρέχουμε μια γρήγορη αναζήτηση για αγοραστές.
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ.
Μηχανουργείο με εξειδίκευση στα καλούπια πλαστικών Σύγχρονος εξοπλισμός με CNC μηχανήματα
Πλήρης εξοπλισμένο μαγαζί με μεγάλο πελατολογιο σε κεντρικό δρόμο. Πωλείται λόγω προβλημάτων υγείας! (Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά)
Πωλείται περίπτερο 90τ.μ ισόγειο και 90τ.μ πατάρι στη Λακατάμια 15χρονών, με όλο τον εξοπλισμό και σταθερό πελατολόγιο. Έχει όλες τις απαιτούμενες άδειες σε πολύ λογική τιμή.
Πωλείτε επιχείρηση τεχνιτών νυχιών και μακιγιάζ σε κεντρικό δρόμο στο Πέρα χωρίο προς Δάλι. Διατίθεται με όλο τον εξοπλισμό για τα νύχια, ρεσεψιον, κουζίνα, τουαλέτα, air conditioner και πάρκινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ινστιτούτο αισθητικής, κουρείο-κομμωτήριο ή tattoo piercing.
Βαφείο αυτοκίνητων σε βιομηχανική περιοχή
Πωλείται επιχείρηση πολλών χρόνων στημένη με όλες τις άδειες λειτουργίας και ότι άλλο χρειάζεται,σε κεντρική λεωφόρο στην αραδίππου.
Μοναδικό Brand, με προοπτικές για ανάπτυξη δικτύου franchise στην Ευρώπη. Μοναδική Επωνυμία, συνδεδεμένη με την καλή ποιότητα, βιολογικό καφέ, Ευζήν κ.α. Πωλείται η Επωνυμία, Λογότυπο, δραστηρίοτητες, ΌΛΑ τα social media και ιστοσελίδα, ΟΛΑ τα δικαιώματα, καθώς και ο εξοπλισμός καφέ.
Εργοστάσιο κατασκευής ταχινης και Χαλβα επεξεργασία σισαμιου. Κέρδος με σταθερή και καλή πελατεία
Κατάστημα σε κεντρική περιοχή με πλούσιο πελατολόγιο, πώληση μαζί με όλο το στοκ, ραφια, καμερες, ταμειακή, ψυγείο. Μίνι Μάρκετ - Περίπτερο. Χρυσή ευκαιρία 80000 EUR
Πωλείται καινούργιο γωνιακό κοσμηματοπωλείο με 9μέτρα βιτρίνα που άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2020και βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λεμεσού χωρίς άλλα καταστήματα κοντά. Πλήρως ανακαινισμένο όλα καινούργια.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ λόγω αφυπηρέτησης, η γνωστή επιχείρηση με υλικά για κατασκευή κοσμημάτων ROCK 'n' ROCK στη Λεμεσό. Δεκτές προτάσεις για πώληση της επιχείρησης ως έχει με όλο το εμπόρευμα και εξοπλισμό, ή μόνο το εμπόρευμα.
Ταβερνα επικερδης με ολες τις αδειες ανανεομενες και μουσικης.χωριτικοτητας 200ατομα.ετησιος τζιρος €400000με 25% περιπου καθαρος κερδος,λογο αλλον ασχολειων του ιδιοκτητη.
Πωλείται επιχείρηση Κινέζικου εστιατορίου(Take away and delivery) με υφιστάμενη και σταθερή πελατεία, πλήρες εξοπλισμένο στο Παραλίμνη κοντά στην υπεραγορά Μετρό. Η επιχείρηση έχει δημιουργήσει την πελατεία της για 12χρόνια.
4καταστήματα 280τετραγωνικά μέτρα στημένη λειτουργικό εστιατόριο πωλείται στην περιοχή καταλύματα στην Αγία Νάπα καταστήματα + επιχείρηση με εξοπλισμό
για αυτήν την αναζήτηση
Αμέσως. Εύκολο. Ελάχιστα.