345000 επισκέπτες ανά μήνα
505 οι αγοραστές βρίσκονται στον ιστότοπο τώρα
96 τα στοιχεία ενεργητικού που πωλήθηκαν χθες
Νόμισμα: $ (USD)
Γλώσσα: Ελληνικά (EL)
Διεθνής πύλη για την αγορά και πώληση των επιχειρήσεων και των εμπορικών περιουσιακών στοιχείων
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος Greece να αγοράσει ή να πωλήσει επικερδώς υφιστάμενων επιχειρήσεων και περιουσιακών στοιχείων
ΒΟΗΘΕΙΑ Για να διορθώσετε τον ιστότοπο

Οι παροχές μας

Business Asset Exchange είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα εξίσου ευεργετική για:

  • πωλητές των εγκατεστημένων επιχειρήσεων ή περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων?
  • μεσίτες και οι εμπειρογνώμονες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους?
  • αγοραστές ψάχνουν για ελκυστικές καταχωρήσεις.

Για τους πωλητές:

Μπορείτε να πωλούν υπάρχουσα επιχείρηση για Business Asset Exchange πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη επιτυχία.

Γρήγορη αποτέλεσμα εξασφαλίζεται από:

Up-to-ημερομηνία της βάσης δεδομένων των αγοραστών

Ειδοποίηση σχετικά με την καταχώρισή σας αποστέλλεται αμέσως σε όλους τους αγοραστές που πήρε το ενδιαφέρον σε παρόμοιες διαφημίσεις νωρίτερα.

Διεθνές επίπεδο

Δικτυακές πύλες του Business Asset Exchange που λειτουργούν σε 239+ χώρες σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η προσφορά σας, θα δείτε τους ξένους αγοραστές, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα *.

Διανομή σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτόματη εισαγωγή της διαφήμισης σας σε άλλες πλατφόρμες δημοφιλή συναλλαγών ("από χέρι σε χέρι», Avito).

Μοναδική προσφορά!

Σήμερα, έως ότου η βάση δεδομένων των λιστών είναι εντελώς γεμάτο, Business Asset Exchange σας δίνει την ευκαιρία να έχουν τη διαφήμισή σας σχετικά με τις υπάρχουσες επιχειρηματικές πώλησης που παρατίθενται για ΔΩΡΕΑΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός των δωρεάν καταχωρίσεων για κάθε πόλη σε αυτήν τη χώρα και η διάρκεια της καμπάνιας είναι περιορισμένοι! Η δωρεάν λίστα δοκιμής παρέχεται με περιορισμένη λειτουργικότητα μετά από επαλήθευση από τον διαχειριστή.

Πάρτε μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη μοναδική προσφορά που παρέχεται από Business Asset Exchange να πωλούν υπάρχουσες επιχείρησή σας γρήγορα!

ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ:

Business Asset Exchangeείναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε νέους πελάτες οι οποίοι χρειάζονται ακριβώς τις υπηρεσίες σας.

Αν γίνετε μέλος της διεθνούς πύλης, θα σας:

Πάρτε αναφέρονται στο μεσίτη και ειδικός κατάλογος

Το προφίλ σας στον κατάλογο μπορούν να εμφανίζονται σε μεγάλο αριθμό δυνητικών πελατών. Ιστοσελίδων του Διαδικτύου Business Asset Exchange, που λειτουργούν σε 239+ χώρες σε όλο τον κόσμο, επισκέπτονται σίγουρα πιο συχνά από ό, τι μια ιστοσελίδα ενός ατόμου μεσίτη *. Παρακαλώ σημειώστε ότι η εκτεταμένη προφίλ περιέχει επίσης ανεξάρτητες αξιολογήσεις των πελατών επηρεάζουν σε τελική απόφαση η οποία επαγγελματία για να επιλέξετε.

Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα αιτήματα των εμπειρογνωμόνων επιλογής

Μεσίτες και αιτήματα επιλογή των εμπειρογνωμόνων, που δημιουργείται από χρήστες της πύλης μπορούν να απευθύνονται σε εσάς αυτόματα. Θα πάρετε την πρόσβαση στη βάση δεδομένων των πελατών πρόθυμοι να πληρώσουν για τις υπηρεσίες και ψάχνει ενεργά για επαγγελματίες!

Σούπερ μπόνους!

Μόνο που τώρα, έως ότου η βάση δεδομένων των πελατών είναι εντελώς γεμάτο, Business Asset Exchange δίνει μοναδική ευκαιρία για τους μεσίτες και τους εμπειρογνώμονες για να έχουν το προφίλ τους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα δωρεάν!

ΠΡΟΣΟΧΗ:! Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια Μετά την επίτευξη του στόχου της κυκλοφορίας ιστοσελίδα, εισαγωγή νέων προφίλ θα πρέπει να καταβληθεί για την!

Πάρτε μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη μοναδική προσφορά proveded από Business Asset Exchange και να βρουν νέους πελάτες από 239+ χώρες του κόσμου για δωρεάν ακόμα και σήμερα!

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ:

Business Asset Exchange είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να βρείτε up-to-ημερομηνία καταχωρήσεις με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια.

Αν γίνετε μέλος του διεθνούς έργου, θα σας:

Αποκτήστε πρόσβαση στην τεράστια βάση δεδομένων των up-to-ημερομηνία καταχωρήσεις

Πύλη διαχείρισης αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και την εγκυρότητα των καταχωρήσεις.

Τον ελεύθερο χρόνο σας

Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις, και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν. Εν τω μεταξύ, μπορείτε ακόμα και δεν θα πρέπει να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο!

Πάρτε ένα έξυπνο σύστημα επιλογής λίστα

Η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από εκατό βαθιά και λεπτομερή φίλτρα για να ξεχωρίσω τις καταχωρήσεις που χρειάζεστε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες καταχωρήσεις.

Εξοικονομήστε χρόνο και την προσπάθεια σας!

Πάρτε μια ευκαιρία για να εγγραφείτε για δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω email σχετικά με τις νέες υφιστάμενες επιχειρήσεις και εμπορικά ακίνητα προς πώληση περιουσιακών στοιχείων και να είναι ο πρώτος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την αντιστοιχία καταχωρήσεις ακόμα και σήμερα!

Business Asset Exchange σημαίνει γρήγορη και αποδοτική αγορά και πώληση των καθιερωμένων επιχειρήσεων στη χώρα σας και 239+ χώρες σε όλο τον κόσμο!

* - Ενώ η βάση δεδομένων καταλόγου και καταλόγων μεσίτη εξακολουθούν να συμπληρωθεί, πληροφορίες από το τοπικό τμήμα είναι προσωρινά μη διαθέσιμη για τους χρήστες από άλλες χώρες.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  • Σχετικά με εμάς
  • Εντολή
  • Δασμών και Υπηρεσίες
  • Ιστοσελίδα στατιστικά
  • Επαφές
Βρείτε καλή επιχειρηματική εύκολα

ΑΓΓΕΛΙΕΣ VIEW

Εμείς διαφημίσεις σχετικές.

Πουλήσει την επιχείρησή γρήγορα και κερδοφόρα

Δημιουργία μιας λίστας

Έχουμε μια υψηλή προσέλευση.

REACH τους καλύτερους εμπειρογνώμονες

Βρείτε ένα μεσίτη

Μεσίτες. Δικηγόροι. Εκτιμητές.