Aktivizo Cookie për funksionimin e duhur faqe.

345000 vizitorë në muaj
504 klientët janë në vend tani
92 objekte të shitura dje
Monedhë: $ (USD)
Gjuhë: Shqip (SQ)
Portali Ndërkombëtare për blerjen dhe shitjen e bizneseve dhe pasurive komerciale
Mënyra më efikase Berat për të blerë me fitim ose shesin bizneset dhe asetet ekzistuese
HELP KOMENTE DHE SUGJERIME

Cafe for sale

 • Lloj
  shitje biznes i themeluar
 • Aktivitet:
  i përkohshëm
#AL320204
17.12.2012 në 10:15   Kontrolloni lidhjen: 26.01.2016

Ju mund të konfirmoj se shitësi jep informacion në lidhje me këtë përmes:

Përshkrimi i biznesit

Ky është një përkthim automatik e përshkrimit. Gjuha origjinale e tekstit është: English

Sale Cafe at the Simferopol Highway, near shopping centre "CAMP" with cover, European style interior, area 21 sq.m, a tandir (for baking) Tel. 915-186-29-39 Dmitry.

 • Ushqim
 • Kafene
 • Kafene
 • Urban
 • Ushqim
 • Kafene
 • Kafene
 • Buzë rruge
 • Ushqim
 • Kafene
 • Të tjerët
 • pasuri Category:
  Kafene

Gjeografia dhe lokacioni

Shiko më Harta
 • Qytet:
  Berat

Kushtet e një transaksioni

 • Çmim:
  468 000 $
Gjej biznes të mirë të lehtë

Listimet VIEW

Ne reklama relevante.

SHITJE BIZNESI shpejt dhe me fitim

Krijo një listë të

Ne kemi një pjesëmarrje të lartë.

REACH ekspertët më të mirë

Gjeni një ndërmjetësi

Brokers. Avokatët. Appraisers.