345000 посетители месечно
575 купувачите се на сајтот сега
94 средства продадени вчера
Валута: $ (USD)
Јазик: Македонски (MK)
Меѓународен портал за купување и продавање на бизниси и комерцијални средства
На најефикасен начин во Skopje профитабилно да купуваат или продаваат постојните бизниси и средства
ПОМОШ За да го поправите сајтот

Digital Marketing

US$ 277 000  
 • Тип
  Продажба воспоставени деловни
 • Активност:
  Работи
 • основана е во:
  2007 (основана 15)
 • Тип
  Сопственикот
MK025480
30.07.2021 на 12:54   Провери релевантноста: 25.08.2021

Бизнис опис

Оригинален јазик на овој текст: English
Преведете на Македонски

We are an American company with established experience and market in the United States in the field of Digital marketing. We are ready to lend a hand to businesses in the same field and with the ambition to be leaders in digital marketing, with whom we can take business to a new level in the services we provide to our customers. If you recognize our goals as yours, write us an e-mail: maoffice@us.411 locals. com.

 • Единици:
  Оперативен бизнис, Персонал, Материјални средства, Нематеријални средства

Географија и локација

Услови за трансакција

 • Цена:
  US$ 277 000

Корпоративни прашања

 • правна форма:
  Затвореното општество
 • Број на сопственици:
  1

Документи и презентации

Контактирајте со продавачот

Ве молиме да бидете што е можно поконкретно. На продавачот обично сака да знае:
- Дали имате финансиски средства за купување?
- Која е вашата временска рамка да се купи?
- Какво искуство имате?

Контактирајте со продавачот

 • Тип:
  сопственикот

Контактирајте со продавачот

Ве молиме да бидете што е можно поконкретно. На продавачот обично сака да знае:
- Дали имате финансиски средства за купување?
- Која е вашата временска рамка да се купи?
- Какво искуство имате?

Контактирајте со продавачот


Се најде добра бизнис лесно

ПОГЛЕД огласи

Ние реклами релевантни.

ПРОДАЈ бизнис брзо и профитабилно

Креирај листа

Ние имаме висока посетеност.

REACH најдобрите експерти

Најде брокер

Брокери. Адвокати. Проценители.